Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Projectes Reutilització de llibres

Reutilització de llibres

Correu electrònic Imprimeix PDF

L’INS Francesc Ribalta treballa des de diversos vessants per tal d’aconseguir disminuir la càrrega que suposa la compra dels llibres de text per part de les famílies.

Per una banda, l’AMPA ofereix a les famílies que en siguin sòcies el servei de venda de llibres de batxillerat a un preu més econòmic. Per una altra, el programa de reutilització de llibres de text de l’Institut possibilita als alumnes d’ESO que s’hi vulguin acollir utilitzar els llibres que els cedeix el centre al setembre. Una vegada finalitzat el curs escolar, al juny, els alumnes retornen els llibres per tal que el curs següent en puguin gaudir nous alumnes

Amb aquesta iniciativa volem:

  • Fomentar en l’alumnat el valor de la responsabilitat i la cura del material didàctic, promovent la cultura del reciclatge i la reutilització dels recursos.
  • Educar els alumnes des de la pràctica en el consum racional i sostenible, i per a l’estalvi ecològic i econòmic.
  • Reduir la despesa econòmica  que les famílies tenen a l’inici del curs escolar per a l’adquisició dels llibres de text, afavorint la cohesió social i l’equitat educativa per garantir la igualtat en les condicions d’escolarització a tot l’alumnat.
  • Fomentar la col·laboració entre els diversos sectors de la comunitat educativa: l’alumnat, les famílies i el professorat.
Darrera actualització de divendres, 30 d'octubre de 2015 11:30  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner

Cerca una informació