Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut PROJECTE ESCOLA EMPRESA. I ELS ALUMNES, QUÈ EN PENSEN?

PROJECTE ESCOLA EMPRESA. I ELS ALUMNES, QUÈ EN PENSEN?

Correu electrònic Imprimeix PDF
El projecte Escola Empresa, també anomenat “tastet d’oficis”, pretén apropar el món laboral a l’alumnat i que aquest adquireixi coneixements dels diferents sectors laborals per tal de poder optar amb millor criteri a la realització de cicles formatius.
En aquest primer any de realització, de l’IES “Francesc Ribalta” hi participen nou alumnes que al centre assisteixen a l’Aula Oberta i, una, a la UEC.
foto 
 
El primer pas és el compromís, per part d’aquests alumnes i les seves famílies, que adquireixen de seguir uns acords pactats; posteriorment es contacta amb les empreses i es fa un seguiment acurat de l’alumnat a l’empresa.
Fins al moment, la valoració que en fan els nostres alumnes és molt positiva. L’Isidre, que aprèn el treball que realitzen els fusters i com funcionen les màquines que hi ha al taller; el Jose ajuda els avis i li agrada molt la feina que fa.
La Sílvia fa treballs amb els animals; li agrada molt, tot i que hi ha coses que li costen més de fer, i cada dia té ganes d’aprendre més. La Rebeca retoca fotos amb l’ordinador i pensa que encara li queden coses per aprendre. El Santi ajuda a que tot el sistema d’aigües de Solsona tingui un bon funcionament. La Rahma i la Belén van cada dia a la perruqueria; ara veuen que en general no fan tasques tan difícils com elles pensaven. A la Jennifer li agrada molt la feina que fa a l’Escola Bressol; diu que cada dia aprèn a tenir més paciència, aprecia més els nens i que el dia que haurà de marxar li farà molta llàstima. Des de l’Institut volem agrair la tasca i la bona disposició de les empreses col·laboradores, que en aquest moment són: Ajuntament de Solsona (secció aigües), Escola Bressol Municipal, Foto Art, Fuster de la Serra, Centre Sanitari del Solsonès, Perruqueria Lluïsa, Perruqueria Maria i Veterinària Setelsis. Esperem que aquesta sigui una bona oportunitat d’aprenentatge per als alumnes i es pugui anar duent a terme gràcies a la col·laboració d’institucions i empreses solsonines.
foto
Darrera actualització de divendres, 24 d'octubre de 2008 11:59  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació