Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Estudis Acredita't

Acredita't

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

 


Podeu consultar els resultats definitius en el següent enllaç:

Resultats definitius

* Per fer la consulta personalitzada cal saber el número de la sol·licitud (format per lletres i xifres) i el número del DNI, el passaport o el NIE.

 


 

Per recollir el certificats ho podeu fer a la secretaria de l'institut, de dilluns a divendres no festius, en el següent horari :

Estiu: de 8.00 a 14.00
Hivern: de 8.00 a 15.00

Per autoritzar la recollida del certificat a una altre persona heu d'omplir i signar el següent document :

Autorització per sol·licitar el certificat


 

Què suposa obtenir un certificat d'acreditació

Obtenció del certificat d'acreditació de competències

La comissió avaluadora expedeix un certificat d'acreditació a les persones que superin l'etapa d'avaluació, on consten les unitats de competència en què s'hagi demostrat competència professional. Aquest certificat té validesa oficial.

Un cop finalitzi el procediment, l'Institut Català de les Qualificacions Professionals (ICQP) es posarà en contacte amb les persones acreditades per lliurar-los el corresponent certificat acreditatiu registrat.

Obtenció d'un títol de formació professional o d'un certificat de professionalitat a partir del certificat d'acreditació

Al certificat que s'ha obtingut, hi figuren les unitats que s'acrediten. L'acreditació d'una unitat de competència té efecte d'acreditació parcial acumulable per obtenir un títol de formació professional o un certificat de professionalitat.

Obtenció d'un títol de formació professional

Les persones que hagin obtingut un certificat d'acreditació de competències poden demanar de convalidar els mòduls professionals associats a les unitats de competència acreditades, segons s'estableixi a la norma que regula cada títol de formació professional.

Les unitats de competència de nivell 2 estan relacionades amb mòduls professionals del títol de tècnic o tècnica de grau mitjà. Les unitats de competència de nivell 3 estan relacionades amb mòduls professionals del títol de tècnic o tècnica de grau superior.

Per obtenir el títol cal disposar dels requisits d'accés i completar la formació corresponent al títol que es vol obtenir.

Per accedir i cursar els mòduls professionals o les unitats formatives necessàries per completar el títol escollit hi ha diferents opcions:
  • matricular-se al cicle, totalment o parcial, en modalitat presencial i sol·licitar-ne la convalidació,
  • matricular-se al cicle, totalment o parcial, a l'Institut Obert de Catalunya (IOC) en modalitat a distància i sol·licitar la convalidació,
  • participar a les proves d'obtenció de títol (POT), segons convocatòria.


Els estudis de formació professional es poden cursar en centres autoritzats pel Departament d'Ensenyament.

Podeu obtenir informació dels continguts i requisits d'accés als cicles de formació professional a:

Obtenció del certificat de professionalitat

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) és l'organisme que expedeix i registra els certificats de professionalitat i les acreditacions parcials acumulables.

El certificat de professionalitat és un document oficial que acredita que una persona és competent professionalment per desenvolupar una activitat laboral d'acord amb les exigències del mercat laboral.

Els certificats de professionalitat els poden obtenir les persones que acreditin tenir els coneixements i les capacitats corresponents a totes i cadascuna de les unitats de competència que el conformen.

En el cas d'acreditar només algunes de les unitats de competència es podrà obtenir un document d'acreditació parcial acumulable de les unitats de competència que s’hagin superat.

Per tramitar un certificat de professionalitat o una acreditació parcial acumulable cal fer una sol·licitud al director o directora del SOC i presentar-la, juntament amb el certificat d'acreditació obtingut (original i còpia), al registre dels serveis territorials del SOC.

 

Aquesta informació també es publicarà a la web www.gencat.cat/acreditat.

 


 


 

Els resultats finals provisionals els teniu en el següent enllaç :

Resultats provisionals

Al llistat trobareu les següents sigles :

D de demostrada (vol dir que heu aprovat aquella UC),

ND vol dir no demostrada i per tant no heu aprovat aquella UC, en aquest cas els vostre assessor/a es posarà en contacte amb vosaltres per explicar-vos el que heu de fer.

NI vol dir no inscrit, per tant aquest UC no l'havieu de fer.

 

*Recordeu les UC 1016 - 1017 - 1018 - 1019 són les de les Institucions (Residències)

Les UC 00249 - 0025 - 00251 són les de Domicilis


 


 

Per qualsevol dubte podeu enviar un correu a : Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Mireia Pujantell Coordinadora del projecte Acredita't

 

Informació

www.gencat.cat/acreditat

www.gencat.cat/ensenyament

www.gencat.cat/empresaiocupacio

 

Darrera actualització de divendres, 25 de setembre de 2015 10:21  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner

Cerca una informació