Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

DESFILADA DE 4t D'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Àlbum de fotos Desfilada 2022

Divendres passat 2 de desembre va ser el dia escollit per a fer la desfilada tradicional per part de l’alumnat de 4t d’ESO per tal de recaptar diners per al viatge de final d’etapa. Aquesta desfilada consisteix a desfilar amb peces de roba, complements i vestits de diverses botigues de Solsona. 


portada 1


L’acte va tenir lloc al Teatre Comarcal de Solsona i es va emplenar de gom a gom, ja que fins i tot hi va haver públic que va veure l’acte dempeus.

La Paula de la Osa, l’Adrián Sànchez i el Guiu Quevedo foren els encarregats de conduir l’espectacle.

presentadors 1


presentadors2 2

La desfilada es va iniciar amb les botigues Weli Weli i Mans i mànigues. A continuació gaudírem de la peculiar actuació del Guiu Quevedo.

Seguidament sortiren a escena les peces de roba de La sabateria, Ca la Carme i Ca la Cotillaira. L’Adam Iakini amb l’Anàs M'Hassni i el Lleïr Vericat en un esquetx còmic, el Roger Farré amb l’adaptació d’una peça musical de Beethoven amb piano i l’Àlex Laguna amb una gran actuació mostrant la bona veu que posseeix, feren l’interludi del torn següent de botigues: Tàndem i Cal Davesas.

Adam 1

Roger 1

Laguna 1

El talent del José Augusto Badia, interpretant peces musicals clàssiques al piano, sorprengué gran part del públic assistent a l’espectacle en l’interludi següent. Tocà “Rondo Alla Turca” de Mozart.

Augusto 1

Però el nivell de talents es mantingué amb l’actuació de ball de hip-hop per part del grup G12 format per la Mar Giralte, l’Alèxia López, la Berta Bautista, la Paula de la Osa i la Paula Ortiz.

wild feet 1

A més a més, gaudírem del ball del tema Limbo de Daddy Yankee a càrrec de bona part de l’alumnat de 2n d’ESO i un dinosaure.

2n2 2

Les darreres botigues a aparèixer foren La Palmera, Volem Feina i la de Maxi10. La cloenda de l’espectacle tingué tres parts: la primera fou la funció de part de l’alumnat de 4t d’ESO fent sonar ambs els seus ukeleles el tema Menorca de The Tyets.

 

La segona part fou un ball amb coreografia de profes de l’Institut de la cançó Rasputin de Boney M.

rasputin 1

L’acte va donar fi amb el cor d’alumnes de 4t d’ESO cantant la coneguda cançó Last Christmas. 


Des de l’alumnat de 4t d’ESO i des de l’Institut Francesc Ribalta volem agrair a tots els assistents a l’espectacle, a tots els qui van contribuir a fer realitat aquesta desfilada i sobretot a les botigues participants perquè sense aquestes no podríem haver fet aquest esdeveniment. Moltes gràcies a tothom!
Tot seguit un recull d'imatges de la desfilada:


2n 1

backstage2 2

backstage 1

Borés 1

Borés2 2

darling2 2

 

lyangee 1

 


Darrera actualització de dimecres, 25 de gener de 2023 11:37  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació