Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut SORTIDA A FRANÇA DE 3r D'ESO

SORTIDA A FRANÇA DE 3r D'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

De dimecres 14  a divendres 16 de desembre, l'alumnat de 3r d'ESO que cursa l'optativa de francès, va poder gaudir d'un petit viatge pel sud del país gal.

1

Dimecres vam arribar fins a Carcassonne, on vàrem visitar el museu de l'escola i vàrem escriure amb ploma i tinta com feien els nostres avis. Després, vàrem visitar el castell i les muralles i ens vam perdre pel casc antic d'aquesta preciosa ciutat del Sud de França. 
3
Dijous, vàrem viatjar fins Avignon, seu papal durant bona part del S XIV. El temps no acompanyava i vàrem acabats passats per aigua però no ens va impedir visitar l'impressionant palau papal mitjançant unes tauletes que et permetien imaginar com era cada sala a la època. Després de dinar, vàrem ballar tots junts "Sur le pont d'Avignon" i ens vàrem fer fotos amb el paisatge que ofereix el riu Rhône (Rodano) al seu pas per la vila.
4
Vàrem acabar el vespre a Nîmes, després de treure'ns la roba i calçat molls i vam poder fer una volta per l'antiga ciutat romana amb les llums de Nadal.
Divendres vàrem visitar la Nîmes romana: Les Arènes (L'antiteatre romà on es feien jocs i lluites de gladiadors), la Maison Carrée (l'antic temple romà que presideix la plaça) i la Tour Magne (que ofereix unes vistes impressionants de la ciutat). 
2
Ben cansats i cansades però amb el cap ple d'experiències, emocions, i coneixements, vam arribar a Solsona al vespre. 
 
5
Darrera actualització de dilluns, 9 de gener de 2023 13:32  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació