Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut L’INSTITUT FRANCESC RIBALTA PARTICIPARÀ EN LA CAMINADA DEL DIA DE LA DONA

L’INSTITUT FRANCESC RIBALTA PARTICIPARÀ EN LA CAMINADA DEL DIA DE LA DONA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El dimecres 9 de novembre l’Institut Francesc Ribalta va tenir el plaer de rebre la visita de l’Associació de Dones del Solsonès. El motiu d’aquesta visita fou que l’Institut participi de manera activa en la caminada que organitzarà aquesta Associació el dia 8 de març com a avinentesa del Dia de la Dona. 

A

Arran del Projecte que ha realitzat l’alumnat de segon d’ESO anomenat Solsona Obre Camins i que està emmarcat en una creació de rutes de senderisme al Solsonès en què es fa un recull i estudi del territori on es tenen en compte -entre altres particularitats- aspectes com la biodiversitat, la geologia i els aspectes culturals, l’Associació de Dones del Solsonès triarà una ruta enregistrada en el Projecte per dur-la a terme el proper 8 de març. 

Així doncs, els alumnes de 2n d’ESO van exposar totes les rutes enregistrades a les representants de l’Associació i des de la mateixa Associació hauran de triar la que considerin més apropiada i que es posarà en pràctica el pròxim Dia de la Dona. 

Finalment, cal dir que representants de l’alumnat estaran presents aquest dia per tal de dur a terme diferents tasques, com és, per exemple, el marcatge de la ruta.


b


Darrera actualització de dilluns, 9 de gener de 2023 13:38  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació