Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut XERRADES DE LA MARATÓ DE 2022

XERRADES DE LA MARATÓ DE 2022

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els últims dies l'alumnat de l'Institut ha rebut una sèrie de xerrades sobre la Marató de TV3 d’enguany, que serà la 31a edició. La temàtica d’aquest any 2022 és la salut cardiovascular.

1

.

Aquestes explicacions formen part de la primera d’una sèrie d’activitats que es duran a terme per a la Marató. Pel que respecta a les xerrades, foren impartides per la Neus, una psicòloga clínica i educativa, la qual va exposar diferents tipus de malalties comunes cardiovasculars i com tractar d’evitar-les. Així mateix, a les conferències es va donar una visió preocupant de l’evolució d’aquestes malalties, ja que es preveu que en els pròxims anys aquests tipus d’afeccions augmentaran. 

Les activitats següents seran tallers de prevenció de malalties cardiovasculars dels alumnes de 1r del cicle formatiu de grau mitjà per a l’Institut i per a Solsona. Els alumnes de 1r d’aquest grau han treballat en un projecte enfocat a la temàtica de la salut cardiovascular i han estat arreu de Solsona fent enquestes d’hàbits de salut, fent preses de pressió arterial i calculant l'índex de massa corporal a la població, amb el fi de conscienciar sobre els factors de risc d’aquestes malalties. Amb la informació que han obtingut treballaran per obtenir-ne conclusions i formularan objectius per tal de millorar la salut dels solsonins.

 A més a més, està previst que el proper 2 de març es realitzi una caminada i pedalada de l’alumnat de l’Institut i de la gent de Solsona amb la finalitat de conscienciar de la importància que té l’activitat física per a la prevenció de les malalties cardiovasculars i, per tant, per a la salut.


2


Darrera actualització de dilluns, 9 de gener de 2023 13:39  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació