Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut RECONEIXEMENT DE L'EXCEL·LÈNCIA

RECONEIXEMENT DE L'EXCEL·LÈNCIA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat 10 de novembre, l’Institut va rebre el reconeixement d’excel·lència en el marc de la 20a Jornada de Qualitat a l’Ensenyament del Projecte de qualitat i millora contínua. Pep Porredon, director de l’Institut, i Marta Bosch, coordinadora de Qualitat, van rebre el certificat lliurat per Àngel L. Miguel Rodríguez, director general de Formació Professional.

IMG 5372 1

Durant la Jornada, hi va haver dues conferències: una sobre el lideratge pedagògic a càrrec d’Anna Jolonch, directora de LID Barcelona i doctora en Ciències de l’Educació, i l’altra sobre ensenyament i aprenentatge informats per l’evidència, d’Héctor Ruiz, director de la International Science Teaching Foundation, neurobiòleg investigador en psicologia cognitiva de l’aprenentatge.

El work cafè va ser un altre element central del dia. En aquest espai es varen distribuir, de manera simultània, 67 taules en les quals es compartiren bones pràctiques educatives i de gestió. El matí va acabar amb l’actuació del Mag Stigman, showman, il·lusionista i artista polifacètic, que va oferir l’espectacle “La màgia de l’educació”

Fotos de la 20 Jornada de Qualitat.

Darrera actualització de dimecres, 16 de novembre de 2022 18:32  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació