Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut EXPOSICIÓ DELS TREBALLS DE RECERCA DE 2n DE BATXILLERAT

EXPOSICIÓ DELS TREBALLS DE RECERCA DE 2n DE BATXILLERAT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Les tardes del 26 i 27 d’octubre els alumnes de 2n de batxillerat, a les aules de l’institut, han dut a terme les exposicions davant del tribunal format pel professorat del treball de recerca que van començar a primer de batxillerat. 


1

 

Els temes d'aquests treballs han estat força diversos: ‘Dones i món laboral’, ‘La fotografia de la 2a Guerra Mundial’, ‘L’educació franquista al Solsonès’, ‘El metabolisme en l’esport’, ‘La gastronomia tradicional japonesa’ o ‘La recollida selectiva porta a porta a Solsona’ entre moltes altres temàtiques. Com es pot veure, el camp d’investigació de l’alumnat de batxillerat ha estat molt vast.


Cal dir que, a més a més, a banda d’aquesta gran riquesa temàtica, també trobem una bona varietat idiomàtica en els treballs; hi ha treballs en anglès, com ‘Venus versus Cupido’ o ‘Relació entre la música i la física’, en francès com ‘Design et decoration d’une vieille maison dans un cadre rural’ o ‘La santé mentale dels adolescents, un sentiment qui n’est pas vu, mais veçu’ i també treballs en castellà com ‘Lechuzas en el Solsonés’ o ‘El humor’.              


Així doncs, l'abundància de temàtiques triades per part de l’alumnat, la seva constància i el seu treball ferm han aconseguit que tothom gaudeixi d’una onada d’investigacions de gran qualitat. 


Moltes gràcies per la vostra feina!


Ací podeu veure alguns alumnes a la seva exposició:

 3

4

5

6

7

2

8

9

10

11

12
Darrera actualització de dilluns, 14 de novembre de 2022 12:42  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació