Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut L’IES “FRANCESC RIBALTA” SERÀ SEU DE LES PROVES D’ACCÉS A CICLES DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR

L’IES “FRANCESC RIBALTA” SERÀ SEU DE LES PROVES D’ACCÉS A CICLES DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR

Correu electrònic Imprimeix PDF

L’IES “Francesc Ribalta” acollirà per primera vegada, aquest present curs 2008-2009, la realització de les proves d’accés a cicle formatiu de grau mitjà i de grau superior.

En aquesta fotografia tenim alguns dels alumnes que en aquests moments estan realitzant el curs pont al nostre centre.

Es tracta d’una molt bona notícia per a la nostra comarca, ja que totes aquelles persones que es volen presentar a aquestes proves no tindran la necessitat de desplaçar-se a Manresa, Tàrrega… com passava fins ara, cosa que representa un estalvi de fins a quatre viatges.

Els exàmens, que són els mateixos per a tot Catalunya, es realitzaran el dia 6 de maig de 2009, per als cicles formatius de grau mitjà, i els dies 13 i 19 de maig de 2009, per als cicles formatius de grau superior. La inscripció, del 9 al 23 de març, es fa de manera telemàtica (www.gencat.cat/educacio),  però l’aspirant ha de presentar la documentació requerida davant la comissió avaluadora (mes d’abril). Aquesta comissió avaluadora, formada per un professor de cada especialitat, és l’encarregada de la correcció de les proves, segons els criteris facilitats pel Departament d’Educació a tots els centres que són seu de les proves.

Els certificats de superació de les proves els expedirà i també s’hauran de recollir al mateix centre, que romandrà com a seu de les dades d’aquestes proves, la qual cosa facilitarà l’obtenció de qualsevol document en qualsevol moment.

Els alumnes que enguany estan realitzant el curs pont a l’Institut  han valorat molt positivament aquesta notícia, per la comoditat que representa, tant a l’hora de presentar-se als exàmens, com a l’hora de realitzar diversos tràmits administratius.

L’Institut Francesc Ribalta es posa a la disposició de tothom per a resoldre qualsevol dubte o donar qualsevol informació relacionada amb aquest procés.

Darrera actualització de divendres, 6 de març de 2009 14:01  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació