Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut ACAMPADA 2n ESO i SOLSONA OBRE CAMINS

ACAMPADA 2n ESO i SOLSONA OBRE CAMINS

Correu electrònic Imprimeix PDF

El 13 d’octubre passat l’alumnat de segon d’ESO va sortir d’acampada a diferents indrets del Solsonès. L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar la cohesió de grup, la companyonia i el treball en equip entre els alumnes. 

Un grup, el segon d’ESO A, acompanyat per la Mercè, el Josan i la Txell, va fer la sortida a Sant Climenç. Muntaren les tendes de campanya en un camp al costat del local social del municipi. El grup visità el poble i anaren a l’àrea de lleure de les fonts de Sant Climenç.

2ESOA

Per la seva banda, el segon d’ESO C organitzà la seva acampada en el municipi de Castellar de la Ribera. També acamparen al costat del local social del municipi. Els professors que acompanyaren l’alumnat foren el Pep, el Ferran i l’Albert. En aquesta jornada visitaren els dòlmens de la localitat.

2ESOC


Finalment, els alumnes de segon d’ESO B, amb la supervisió de la Yolanda i el David, van fer l’acampada a Lladurs. Van aprofitar per fer una caminada fins al castell de Lladurs. En aquest lloc feren ús de les pistes esportives municipals per tal d’esbargir-se.

2ESOB

Per altra banda, el 18 d’octubre el mateix alumnat de segon d’ESO desenvolupà part del projecte ‘Solsona obre camins’. Per grups i amb supervisió del professorat, els alumnes acudiren a diversos verals de Solsona. Aquest projecte està destinat a conèixer el territori on viuen, el Solsonès, fent ús de les noves tecnologies. És a dir, el projecte se centra a fer un estudi del medi natural que envolta Solsona, observant la fauna i flora que pertany a la zona. Després han de registrar digitalment les seves troballes i investigacions creant rutes de senderisme. Així, el resultat final del projecte és la formació d’una sèrie de rutes de senderisme que estan registrades en l’aplicació Wikiloc de llocs emblemàtics del Solsonès on l’usuari pot, a més de visitar un lloc conegut, assabentar-se quina fauna i quina flora pertanyen a aquest paratge.


Darrera actualització de dilluns, 14 de novembre de 2022 12:43  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació