Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG

CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dimarts, dia 10 de març, arribarà novament a Solsona  la unitat mòbil  de donació de sang. En aquesta ocasió, l’IES Francesc Ribalta ha promogut que la recollida fos per al nostre company Nil Camañes i  per a la Montse Cano.

L’autobús estarà a l’entrada de l’Institut de les 9 del matí a la 1 de migdia, i tothom podrà acostar-s’hi per tal de participar en aquesta donació. A tots aquells que no us vagi bé en aquest moment, us recordem que el dissabte dia 21 de març, al llarg de tot el dia, tornarem a tenir a Solsona  l’autobús del Bang de Sang, a l’espai proper al Club de Jubilats Sant Jordi. Realment es tracta d’un acte humanitari d’ajuda als altres, però també una experiència molt gratificant  per a nosaltres mateixos; en efecte, en aquestes ocasions en què tots volem ajudar d’alguna manera, el fet de donar sang ens fa sentir molt útils.

Us donem les gràcies a l’avançada per la vostra col·laboració i volem aprofitar també aquestes línies per transmetre, tant al Nil i a la Montse com a les seves famílies, tot el nostre suport i el nostre convenciment d’una propera millora.

 

 

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació