Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut EL PARADÍS DELS MITJONS PERDUTS

EL PARADÍS DELS MITJONS PERDUTS

Correu electrònic Imprimeix PDF

El dijous 22 de setembre, el Ramon Segués i el Manel Ariza van venir amb una gran rentadora de cartró i una palangana plena de mitjons a l’aula del CFGS d’Educació infantil. Amb aquest atrezzo ens van presentar el seu conte “El paradís dels mitjons perduts”.

Ramon i Manel conte CFGS

 

Després d’explicar-nos l’aventura del Pep amb els mitjons, vam poder parlar amb tots dos sobre el procés creatiu que havien seguit, des de la idea inicial fins a tenir el conte en paper. També vam compartir idees i ens van respondre les curiositats i preguntes que teníem.

 

Aquesta activitat s’ha realitzat en el marc del Projecte d’atenció a la infància, un mòdul del segon curs del cicle on es posen en pràctica les competències assolides tot aplicant el procés de planificació i execució de projectes socioeducatius.

El Ramon, autor del conte, i el Manel, il·lustrador, han estat mestres de dues escoles rurals del Solsonès: Sant Climenç i Freixinet.

Conte CFGS aula

Moltes gràcies per dedicar-nos el vostre temps i per haver-nos regalat un exemplar del conte, ja forma part de la nostra biblioteca d’aula!


Darrera actualització de dilluns, 10 d'octubre de 2022 10:13  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació