Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut PRESENTACIÓ DEL CURS EN 1r D'ESO, 1r DE BATXILLERAT I CFGB

PRESENTACIÓ DEL CURS EN 1r D'ESO, 1r DE BATXILLERAT I CFGB

Correu electrònic Imprimeix PDF

La tarda del passat dimarts 20 de setembre l’Institut va acollir les primeres reunions informatives del curs amb les famílies d’alumnes. Aquestes conferències foren organitzades pels professors i professores que conformen els equips docents de primer d’ESO, primer de Batxillerat i el nou cicle formatiu de grau bàsic en electricitat i electrònica.

1663745484794

En aquestes reunions es van explicar el desenvolupament i el programa dels respectius estudis, a més de les respostes educatives que aporta el Centre per afavorir l’èxit del alumnat. A més a més a la xerrada per a les famílies dels alumnes de primer d’ESO i del cicle formatiu de grau bàsic es va incidir amb més profunditat a explicar el funcionament, l’ús de l'ordinador,

la comunicació amb l’Institut i temes similars pel fet que molts pares estan formant part per primer cop de la comunitat educativa del Centre.


L’assistència a les xerrades convocades per a primer d’ESO i primer de batxillerat fou molt nombrosa, i va tenir lloc a la biblioteca i a l’edifici de batxillerat respectivament.

Cal dir també, per a concloure, que el dimarts 27 a les 18:15 l’Institut organitzarà unes xerrades obertes a tothom sobre l'ús dels dispositius mòbils i, seguidament, una formació a la biblioteca sobre el funcionament de l’Intranet del Centre. Aquesta formació és molt recomanable per a les famílies de tot l’alumnat, però en especial per a les famílies que han arribat per primer cop a l’institut Francesc Ribalta. 

Per la seva banda la tarda del dijous 22 es van reunir els pares dels alumnes de segon de batxillerat amb els seus tutors. Tractaren temes com les sortides durant el curs, el treball de recerca i altres assumptes.

B1663745621541

Darrera actualització de dimecres, 28 de setembre de 2022 09:13  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació