Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

EL PRIMER DIA DE CURS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquest matí s’ha iniciat el curs a l’Institut. Enguany serem 513 alumnes i un total de 24 grups: 13 grups a l’ESO, 4 al Batxillerat, 2 al CFGM Atenció a les persones en situació de dependència i Cures auxiliars d’infermeria, 1 al CFGS Educació infantil, 2 a l’IFE Auxiliar en manteniment d’instal·lacions esportives, 1 al PFI Auxiliar de vivers i jardins i 1 al nou CFGB d’Electricitat i electrònica. 

1662572824995

Més fotos aquí

El CFGB (cicle formatiu de grau bàsic) d’Electricitat i electrònica és un formació professionalitzadora que s’inicia aquest any al centre. Aquests estudis capaciten per fer operacions auxiliars en el muntatge i manteniment d'elements i equips elèctrics i electrònics, així com instal·lacions electrotècniques i de telecomunicacions per a edificis i conjunts d'edificis. També es treballen les competències lingüístiques. El cicle es dirigeix a alumnat que ja ha cursat 3r d’ESO i ha rebut, en el consell orientador, una recomanació de l'equip docent.

Tots els cursos han començat amb una acollida a les aules per part de l’equip de tutors i cotutors. Una estona per compartir, organitzar-se i gaudir d’algunes dinàmiques de grup.

Després dels dies festius de la Festa Major (8 i 9 de setembre), ens retrobem el dia 12 per seguir amb el curs 22-23.

Bon curs a tothom!

 

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació