Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut ÈXIT DELS ESTUDIANTS DE L’INSTITUT A LES PAU

ÈXIT DELS ESTUDIANTS DE L’INSTITUT A LES PAU

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els dies 14, 15 i 16 de juny, els alumnes de 2n de batxillerat del nostre institut van realitzar les proves de selectivitat a Manresa, a l’edifici de la FUB, tornant al format d’abans de la pandèmia, pel que fa a dies d’exàmens i a ubicació. En aquesta convocatòria de juny s’hi van presentar 29 alumnes (que suposa un 85,4% de l’alumnat matriculat a segon de batxillerat) i tots ells han superat la fase general de la prova.

1657545474573

És important destacar que 18 alumnes dels 29 presentats, un 62%, han aconseguit una nota superior a 9 i que, d’aquests, 4 alumnes tenen una nota superior a 11.

El Departament de Recerca i Universitats ha explicat que es publicaran les notes de tall del 2022 el dia 13 de juliol i, per tant, aleshores els estudiants ja sabran si han pogut accedir o no al grau i la universitat que han sol·licitat com a primera opció.

Valorem positivament l’esforç realitzat per tots els estudiants i esperem que les notes aconseguides els permetin accedir als estudis desitjats i que tinguin molta sort en la nova etapa que properament iniciaran.

1657545474564

Darrera actualització de dilluns, 11 de juliol de 2022 23:51  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació