Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut FINAL DE CURS A L’INSTITUT

FINAL DE CURS A L’INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

A la piscinaweb

Justament, els dies 21 i 22 de juny vam tancar el curs escolar 21-22 amb la jornada ludicoesportiva a les instal·lacions del Càmping el Solsonès i amb la festa de final de curs a la Sala Polivalent.

Dimarts, la majoria vam fer esport desplaçant-nos de l’Institut Francesc Ribalta fins al càmping caminant, corrent o amb bicicleta. Cada grup va fer una ruta diferent, però tothom va gaudir dels paisatges i dels camins del voltant de Solsona. En arribar a les instal·lacions, vam compartir un esmorzar i tot seguit van començar els tornejos esportius de bàsquet, futbol, pàdel i voleibol i també altres activitats, com les bitlles catalanes, el frontó, el pàdel, el tennis taula, el minigolf o la piscina.

Caminant cap al CàmpingwebCaminant cap al Càmping 3web

Al minigolfwebEn bicicleta cap al Càmpingweb

Jugant a bàsquetwebJugant a voleibolweb

Professors en el bàsquetwebJugant a futbolwebVigilants de la piscinaweb


Divendres, a la Sala Polivalent, vam estar ben entretinguts mirant els vídeos amb els moments més importants de cada curs i amb l’actuació que els seguia. Uns 60 alumnes de 1r d’ESO van sortir a cantar “Enyor” de la Veu de la Terra. Cap a 50 alumnes de 2n d’ESO van ballar “Timber” de Pitbull. Els de 3r d’ESO ens van distreure amb quatre curtmetratges sorprenents i directes, amb una entrevista de l’alumne Guiu Quevedo al professor d’història Albert Cols i amb la “Cançó dels pirates” de Mar i cel. Els tutors de 4t d’ESO van lliurar les orles als qui han acabat la seva etapa d’educació obligatòria al nostre centre i l’Abel Sevilla va fer un repàs d’anècdotes gracioses abans que el Miguel Magín, el Walid Attia i l’Ainara García agraïssin al professorat l’educació que havien rebut. Els alumnes de l’IFE van recollir un premi pel seu projecte Reciclem. Després del vídeo del CFGM, hi va haver l’actuació estel·lar de l’Àlex Laguna cantant “Problemón” i “Aquel Nap ZzZz”.

 

La professora de cicles Laia Vilarrasa va fer un reconeixement als qui havien col·laborat per a la Marató de TV3 i va recordar els diners que s’havien recollit, 1774 euros. El director Pep Porredon, acompanyat de la Susanna Arnau, la Sílvia Flores i la Julia Fernández, professores de la directiva, va felicitar tothom per com havia anat el curs i va desitjar que tinguéssim unes bones vacances.

 

«Les nits no moren mai» i «Caminando por la vida» van ser les cançons escollides pels πtels (Joan Miquel Villaró, Clàudia Cabanas, Albert Sancristòfol i Ramon Cases) i «I’ll be there for you» de la sèrie de TV «Friends» i «Ex’s & Oh’s» d’Elle King van ser les que van escollir els del grup de 4t d’ESO (Joana Torelló, Lleïr Albets i Jofre Ariza), acompanyats, al principi, per l’Emma Rovira, els ukeleles de la Júlia Isanta, la Núria Solé, la Gabriela Prieto, la Clàudia Cabanas i la guitarra elèctrica d’Albert Sancristòfol, que van fer saltar de les cadires i posar a ballar els assistents en aquesta magnífica festa de final de curs.

 

Bon estiu a tothom i fins al proper curs!

Àlex Lagunaweb

La directiva acomiadant el cursweb

Actuació de Pítalsweb

 

 

Darrera actualització de dilluns, 11 de juliol de 2022 23:48  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació