Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut Comiat i fi de curs del PDC

Comiat i fi de curs del PDC

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dempeus PDC

Dijous passat, 9 de juny, l’alumnat i les tutores del Projecte de Diversificació Curricular de l’Institut Francesc Ribalta vam celebrar l’últim dia de curs, abans d’hora ja que un dels alumnes marxava i volíem acomiadar-lo i celebrar l’acabament tots junts.

Ja ho veieu a les imatges, que, amb el temps d’estiu que està fent darrerament, vam poder gaudir d’una bona estona a la piscina, tot i que a tots i a totes se’ns va fer curta. Els alumnes fan aquests comentaris:

Va ser una bona idea per canviar d’aires. Sento que ens vam acostar més com a companys. Sincerament, va ser massa poca estona, tot i així, va ser molt bonic, amb rialles conjuntes i moments inoblidables. (Rawea)

Va ser una bona sortida i em vaig divertir moltíssim amb tots els companys i companyes del PDC. (Nicoleta).

Em va agradar moltíssim anar a la piscina i estar tots junts, va ser molt maco i divertit. Va ser poca estona, ho hauríem hagut d’allargar més. (Anna)

Em va agradar molt fer aquesta sortida per acomiadar-nos d’un dels nostres companys. Serà un bon record i, com que feia molta calor, va estar molt bé poder-nos banyar. I fer un vermut va ser també molt bona idea. A mi em va faltar que la sortida durés més estona i poder gaudir més ja que ens ho estàvem passant molt bé i el temps ens va passar volant. Va ser una bona sortida! (Lluïsa)

En aquesta excursió m’ho he passat molt bé amb tots els meus companys, hem estat molt a gust, va ser un bon aperitiu i vam poder gaudir de la piscina. La llàstima és que només va durar dues hores. En resum, un dia ben divertit! (Carles)

Va estar molt bé ja que va ser l’últim dia que estàvem junts tots els de la classe. (Paula)

Va ser una sortida molt diferent, sorprenent i ben organitzada entre tots i totes. Em va agradar molt, una bona experiència amb el grup classe. (Bella)

Va estar molt bé ja que som un grup petit i tenim molt bon ambient entre nosaltres. Va ser molt divertit. (Íria)

Fent una autofoto PDC

Saludant la càmera PDC

 

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació