Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut ALUMNES DE 4t D’ESO DEL FRANCESC RIBALTA PARTICIPEN EN EL MERCAT DE TECNOLOGIA DE LA UdL

ALUMNES DE 4t D’ESO DEL FRANCESC RIBALTA PARTICIPEN EN EL MERCAT DE TECNOLOGIA DE LA UdL

Correu electrònic Imprimeix PDF

notícia 4t 

En la matèria de Tecnologia de 4t d’ESO participem en el programa IMPULSEM LA ROBÒTICA, TECNOLOGIES CREATIVES A L’AULA. Per aquesta raó, el divendres 13 de maig, una representació d’alumnes vam assistir al Mercat de Tecnologia de Lleida. Enguany, pels entrebancs derivats de la covid-19, el format era diferent d’edicions anteriors i ens van convocar a l’Auditori de la Universitat de Lleida. L’exposició dels treballs va ser des de l’escenari, les famílies ens van poder seguir des de casa per la transmissió en directe en streaming per Youtube.

Després de les exposicions hi va haver una conferència molt interessant, Mart, la següent frontera tecnològica, del gran divulgador científic Joan Anton Català.

 Podeu veure la sessió completa en l’enllaç següent: https://www.youtube.com/watch?v=qQ3d2FmX4SI.

 Va ser una jornada molt enriquidora on, a més de l’experiència de presentar la nostra creació tecnològica davant d’un auditori ple, vam poder veure el treball d’alumnes d’altres centres i viure l’ambient universitari del campus de Cappont.

Darrera actualització de dimecres, 1 de juny de 2022 09:12  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació