Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut FESTA DE GRADUACIÓ DE L’ALUMNAT DE L’INSTITUT

FESTA DE GRADUACIÓ DE L’ALUMNAT DE L’INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Alumnat de 2n de batxilleratweb

Alumnes i professors del cicle formatiu de grau superiorweb

Actuació dels de cicles de grau mitjàweb

Divendres passat, dia 20 de maig, l’Institut celebrà la Festa de Graduació de l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria i Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència), dels del 2n de batxillerat cientificotecnològic i de l’humanisticosocial, dels del Cicle Formatiu del Grau Superior d’Educació Infantil i dels del Programa de Formació Inicial d’Auxiliar de Vivers i Jardins. A 2/8 del vespre, la Sala Polivalent estava bastant plena de familiars, amics i professors dels qui finalitzen els seus estudis postobligatoris en aquest 2022.

Les actuacions de cada curs, així com els parlaments dels alumnes representants, dels tutors corresponents i la projecció de vídeos evocadors de moments gratificants, van conformar un acte cordial i agradable, que culminà amb el característic lliurament d’orles i amb les paraules del director, Pep Porredon, el qual tingué unes paraules lloables per a cada un dels grups que es graduaven, que si culminaven una etapa postobligatòria era perquè també «havien superat molts reptes, crescut com a persones, treballat en equip»; hi afegí que confiessin en les seves possibilitats, que no tinguessin por de canviar si pensaven que així calia fer-ho. «Sou el futur. Un futur esperançador».

En acabar, tots els assistents van poder gaudir d’un piscolabis preparat per l’AMISOL, moment en què també es van compartir vivències i gratituds mútues.

Felicitem tots els qui van participar en aquest esdeveniment i desitgem a tots els estudiants molt d’èxit en la nova etapa que començaran!

Els tutors lliurant les orlesweb

Presentadors de la Festa de Graduacióweb

Professors i alumnes de cicles de grau mitjàweb

Professors i alumnes del PFIweb

Tutores de cicles de grau mitjàweb

Tutors de batxilleratweb

Darrera actualització de dimecres, 1 de juny de 2022 09:14  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació