Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut SORTIDA CULTURAL AL SALÓ DE L’ENSENYAMENT

SORTIDA CULTURAL AL SALÓ DE L’ENSENYAMENT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Tota la colla

El passat dia 16 de març l’alumnat de 2n de batxillerat de l’Institut Francesc Ribalta vam fer una sortida cultural a Barcelona.

 

Durant el matí vam visitar el Saló de l’Ensenyament 2022, el qual va recuperar la presència dels visitants després de l’aturada de dos anys per culpa de la covid.

 

El Saló ha tingut més de 200 expositors, entre els quals hi havia els principals centres educatius. Ha presentat una oferta formativa més gran que altres vegades perquè les universitats l’han ampliada amb més d’una vintena de graus i màsters. També ha reforçat l’orientació de l’alumnat i, per això, hi havia un servei d’assessorament individualitzat, integrat per catorze psicòlegs, pedagogs i psicopedagogs que atenien les consultes dels estudiants.

Atenent les explicacions

 

A la tarda, tot l’alumnat vam visitar el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Vam poder gaudir d’unes explicacions i activitats molt participatives en dues visites guiades: a) Per a l’alumnat que cursa la matèria d'Història de l'Art hi hagué l’Itinerari Selectivitat, presencial i total, en què vam repassar un contingut que ens entra dins el temari de les PAU. B) Per a la resta de l’alumnat, vam participar en l’activitat de la matèria d’Història, titulada Art i compromís durant la Guerra civil, des d'una perspectiva de la pau, en la qual vam poder veure com l’art és una manera més d’expressar i comunicar totes les sensacions de la guerra.

 

Al vespre, en arribar a casa, vam reflexionar que, gràcies a aquest sortida cultural, havíem viscut un dia intens i beneficiós.


Davant una escultura

Un grup que escolta

Darrera actualització de divendres, 18 de març de 2022 23:56  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació