Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut CANGUR 2022, EL GOIG DE FER MATEMÀTIQUES

CANGUR 2022, EL GOIG DE FER MATEMÀTIQUES

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Un any més, i ja en són 24, alumnes de l’Institut Francesc Ribalta participen a la prova Cangur.

 

Avui dijous dia 17 de març, un total de seixanta-set alumnes del’Institut Francesc Ribalta participaran a la Cangur 2022.

 En la prova Cangur123 participaran 6 alumnes de 3r d’ESO.

 En la prova Cangur dels grans, que és per als alumnes de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius, s’ha presentat un total de 61 alumnes (13 de 4t d’ESO, 39 de 1r de batxillerat i 9 de 2n de batxillerat).

 Des del passat mes de setembre tots aquests alumnes han participat en les classes de preparació fora del seu horari lectiu. Es premiarà, en l’àmbit intern, els alumnes amb millors puntuacions de cadascun dels nivells durant l’acte de la celebració de la diada de St. Jordi, que enguany es farà el 22 d’abril a l’institut. I, en l’àmbit general català, està prevista la celebració d’un acte solemne d’entrega de premis del concurs el dia 23 de maig de 2022, al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona.

 Amb la Cangur, es vol transmetre als estudiants el goig de fer matemàtiques proposant-los exercicis que van més enllà dels continguts estàndard del currículum, que representen un desafiament interessant i engrescador.

 

Pensem que la participació en aquesta prova pot ser una bona oportunitat per a introduir a l’aula unes matemàtiques diferents de les habituals i treballar, de manera lúdica i innovadora, aspectes referents a les competències associades a la resolució de problemes.


 

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació