Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home

JORNADA DE PORTES OBERTES A PRIMÀRIA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Alumnes de primària i mestres a la biblioteca1

Dimarts 8 de febrer, l’Institut Francesc Ribalta semblava rejovenit per la nombrosa presència de nens i nenes de 6è de primària de les escoles de Solsona, Setelsis, El Vinyet, i de les de la ZER (zona escolar rural). Era la Jornada de Portes Obertes, en què tant la mainada de primària com els seus familiars eren acollits pel personal del centre.

Fent màgia matemàtica1

La junta directiva explicà als adults les línies bàsiques del funcionament de l’Institut i els nens i les nenes de 6è de primària assistiren a diversos tallers organitzats per diferents departaments.

No és el mateix sentir a parlar d’un centre educatiu que comprovar-lo físicament, tampoc no és el mateix l’assistència diària a un institut que una visita d’una hora i mitja fent-hi uns determinats exercicis; no obstant això, es pot assegurar que la impressió majoritària que en van extreure tant els futurs estudiants de secundària com els seus familiars va ser molt positiva, de tal manera que aquesta sensació ja presagia un futur positiu. Desitgem que ho sigui. De cor al cor, bastim futurs.

Al gimnàs1

Fent experiments químics1

Resolent un Kahoot de llengües1

Taller de geografia1

Assaborint el berenar1

La directiva amb els familiars1

 

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació