Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut BENVINGUDA A L'IFE-AMIE 2021

BENVINGUDA A L'IFE-AMIE 2021

Correu electrònic Imprimeix PDF

Alumnes IFE

Setmana de benvinguda a l’IFE

 

El grup d’alumnes de l’IFE en Auxiliar de Manteniment d’Instal·lacions Esportives comença el curs 2021-2022 a l’Institut Francesc Ribalta.

El dia 13 de setembre va començar el curs escolar i també es va iniciar l’IFE - AMIE. Durant la primera setmana l’alumnat ha dut a terme l’anomenada “Setmana d’acollida”, on les noies i els nois han fet diverses activitats per adaptar-se al nou centre, als nous estudis i als nous companys. Els tutors del nou itinerari formatiu, la Glòria i el Ricard, van donar la benvinguda a l’alumnat, els van fer la presentació de l’Institut i de l’IFE.

Tot seguit van acompanyar l’alumnat a visitar els diferents espais del centre per tal de conèixer millor els dos edificis i saber quins serveis i recursos s’ofereixen. A mitja setmana van iniciar el projecte “Reciclem”, on, després de fer una ruta per l'institut i els seus espais, van fixar-se com es reciclava i si hi havia tot el que feia falta per a fer-ho de forma correcta. Havent anotat els punts a millorar, l’alumnat de l’IFE durant el curs s’encarregarà de buscar i crear les propostes de millora per tal de fer l’Institut Francesc Ribalta un centre on es continuï vetllant pel respecte al medi ambient.

Un altre dels temes que van tractar aquest setmana va ser les mesures de seguretat, higiene i protocols sobre la COVID-19. L’alumnat va dissenyar unes infografies per a l’aula per tal de tenir clar en tot moment què cal fer per evitar contagis i quins són els protocols a seguir. Per tal de conèixer-se millor i crear una bona cohesió de grup, el professorat va organitzar diferents jocs a classe, al gimnàs i a l’aire lliure, que van servir per perdre una mica la vergonya, alliberar tensions, practicar esports i passar-s’ho d’allò més bé. Per finalitzar la setmana, van fer una sortida fins al Parc de la Mare de la Font. L’objectiu principal de la sortida era fer una recollida de residus i l’alumnat va tenir molta feina. Van omplir tres bosses de deixalles que la gent havia llençat a l’espai natural, sobretot plàstics i llaunes. Mentre ho feien, es van creuar amb veïns i veïnes de Solsona que els agraïen la tasca que estaven fent, comentant que és un acte que hauria de fer tothom. En van extreure moltes conclusions, però la més important és que moltes persones no estan conscienciades dels danys que ocasionen amb les seves mostres d’incivilitat

L’alumnat de l’IFE - AMIE va superar la primera setmana del curs amb èxit i estem ben segurs que aquests propers cursos estaran plens de bones notícies.

Darrera actualització de dilluns, 4 d'octubre de 2021 11:47  

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació