Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut LLUÏDA FESTA DE GRADUACIÓ 2021

LLUÏDA FESTA DE GRADUACIÓ 2021

Correu electrònic Imprimeix PDF

Amb una Sala Polivalent plena fins on era permès, divendres passat 21 de maig l’Institut va celebrar la graduació dels estudiants de cicles formatius de grau mitjà, de grau superior, de 2n de batxillerat i del PFI (Programa de formació i inserció).

redimensionada Festa de graduació 2021 1

Totes les fotos prement la imatge 

Passat el control de l’entrada, havent estat acompanyats de la música de Celtas cortos, les presentadores Alba Oliva i Maria Ramonet van donar la benvinguda a alumnes, professors, familiars i amics. 

 

Alba Oliva i Maria Ramonet conductores de lacte R

El primer a intervenir fou el professor Lluís Falp, com a tutor del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria i Atenció a Persones en Situació de Dependència, que es tragué el barret davant els seus alumnes per l’altruisme que han de tenir a l’hora de dedicar-se a cuidar persones dependents. La professora  Olalla Pareja envià un emotiu missatge gravat en què reconegué els valors de cada un dels seus alumnes. Després de veure un vídeo d’aquest curs, fou una representant seva, la Marta Campos, qui expressà unes paraules d’agraïment.

CFGM Cures auxiliars dinfermeria i Atenció a les persones en situació de dependència R

Les tutores de 2n de batxillerat, l’Imma Gangolells i la Mati Morales, reflexionaren sobre com han evolucionat els alumnes que ara acaben 2n de batxillerat, que per assolir els objectius, a més d’esforçar-se, cal tenir tres erres (responsabilitat, respecte, resiliència); responsabilitat per a prendre decisions i assumir el que comporten; respecte per als altres però també per a un mateix per acceptar el que som i continuar avançant cap on volem; i resiliència per a saber encaixar el fracàs i utilitzar-lo per tal de millorar. El professor d’història Jordi Creus envià un encoratjador missatge gravat en què, entre altres idees, mostrava la importància de dir, allà on es vagi, que un és del Francesc Ribalta. En nom dels companys de 2n de batxillerat, el Bogdan Cucura i la Mili Lencinas van evidenciar què se sent quan s’acaba una etapa de sis anys en un centre docent i s’obren les portes a uns altres mons (l’universitari, el de cicle superior o el laboral), i que són conscients que s’enduen una motxilla carregada d’experiències, de coneixements i de valors que faran que el caminar sigui més lleuger.

Batxillerat R

La Marta Bosch, com a tutora del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil, tingué unes paraules estimulants per a cada una de les seves alumnes amb qui ha compartit tantes hores lectives. La Núria Farré, com a representant de l’alumnat, també agraí l’aprenentatge  i els valors adquirits durant aquests cursos.

CFGS Educació infantil R

Havent-se mostrat a la pantalla de la Sala Polivalent algunes de les creacions dels alumnes del PFI-Pla d’Iniciació Professional d’Auxiliar de Vivers i Jardins, la seva professora Alba Suau els adreçà uns mots individualment perquè no defalleixin en la millora de les seves qualitats.

PFI Auxiliar de vivers i jardins R

Abans que el director Pep Porredon clogués els parlaments amb un breu discurs de reconeixements i d’agraïments, hi hagué el lliurament de les orles i les obligades sessions fotogràfiques com a record d’aquesta diada en què els protagonistes van ser els alumnes que finalitzaven la seva estada a l’Institut.

Parlament final de Pep Porredon director de lInstitut R

Amb la guitarra elèctrica l’Arnau Compte i el Jan Pallisa, el Martí Brotons amb el saxo, el Marc Marsol amb el piano, el Jordi Castells amb la bateria i la Núria Florensa amb la veu, aquest grup de 2n de batx. va cantar i tocar música rock-and-roll. Fou un esclat d’alegria que serví per a arrodonir aquesta magnífica Festa de Graduació 2021.

Grup musical de 2n de batxillerat R


 

INFORMACIONS

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació