Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut JORNADA DEL MEDI AMBIENT

JORNADA DEL MEDI AMBIENT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Ensenyar a tenir cura del medi ambient és ensenyar a valorar la vida.

Divendres 26 de març, el dia abans d’iniciar la petita aturada lectiva de Setmana Santa, l’Institut va celebrar la seva jornada anual dedicada al coneixement i a la conscienciació ambiental.

Enguany, l’equip docent de cada classe va organitzar una sortida cap als voltants de Solsona i unes activitats relacionades amb la natura. Les basses de Brics, el Miracle, el pont de l’Afrau, la casa Alzina de Lladurs, el serrat de Sant Bartomeu, el Castellvell, la font de la Mina, la Mare de la Font, la font de Sant Ferran, la font del Grill, la Deixalleria, la Depuradora, etc. van formar part de les rutes que es feien a peu o en bicicleta.

Meritxell Carrera

Cal dir que els de cicle de grau superior havien tingut el dia abans una xerrada de la Meritxell Carrera, mestra d'educació infantil molt vinculada amb l'ecologisme, que va transmetre la importància d'educar en el respecte cap al medi ambient des de la pròpia acció, fent de model per als infants i introduint canvis en el dia a dia de l'escola. Des d'aquí volem agrair l'estona que ens va dedicar.

Va ser una jornada prou interessant per aprendre com és la natura del voltant del Solsona i també per a fer exercici i conèixer-nos més com som fora de les aules.


Darrera actualització de dimarts, 20 d'abril de 2021 08:15  

INFORMACIONS

Presencialitat postobligatoris

A partir de dilluns 26 d'abril, tots els dies seran presencials als estudis de BATX, PFi i CICLES

Recomanacions per a qui faci sessions telemàtiques

triptic telematic

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació