Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut PORTES OBERTES A L'INSTITUT

PORTES OBERTES A L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els dies 15 i 17 de març, el professorat de l’Institut oferí dues sessions de Portes Obertes a l’alumnat de 6è de primària de l’Escola Setelsis, dilluns, i de l’Escola El Vinyet i de la ZER (Zona Escolar Rural), dimecres, així com als pares i les mares que, prèviament, s’hi havien inscrit. 

portes obertes 2

En diferents grups, a 1/4 de 4 l’equip directiu explicà diverses qüestions importants referents al funcionament del centre. A les 4 h, acompanyats de professors, l’alumnat de 6è de primàriava seguir un itinerari de tallers de diverses matèries. N’hi havia de biologia, geologia, matemàtiques (matemàgia), llengües, expressió artística, socials, física i química.

portes obertes

Aquest primer contacte del futur alumnat de l’Institut Francesc Ribalta va servir no tan sols per a  comprovar de prop alguns aspectes que treballaran el curs vinent, sinó també per a trencar el gel del desconeixement i de la por cap al que és nou.   

No cal dir que qui no hagi pogut assistir a aquestes jornades pot venir a l’Institut en qualsevol moment per tal de rebre tota la informació que desitgi.    


Darrera actualització de dimecres, 7 d'abril de 2021 10:28  

INFORMACIONS

Calendari de presencialitat de BATX, CICLES i PFI

calendari presencialitat

Recomanacions per a qui faci sessions telemàtiques

triptic telematic

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació