Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut CRÒNICA D'UNA ENTREVISTA DE FEINA

CRÒNICA D'UNA ENTREVISTA DE FEINA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat dia 8 de març, l’alumnat del PDC vam anar a fer un joc de rol d’una entrevista de feina al Consell Comarcal. 

FOTO ENTREVISTA PDC

L’activitat formava part del projecte “Emprendre per aprendre”, que hem realitzat durant el segon trimestre en les matèries de Català i Castellà, on hem treballat diferents aspectes del nostre futur professional com les habilitats i preferències professionals, ser emprenedors i emprenedores i també hem  escrit el nostre currículum i la carta de presentació. 

Uns dies abans de la visita al Consell, la Neus i l’Angi de l’Oficina Jove van venir i ens van explicar el funcionament d’aquesta oficina. En aquesta xerrada vam aprendre què era una entrevista de feina, com fer-la i quins aspectes havíem de tenir en compte (maneres de presentar-se, com anar vestit, investigar el lloc de treball ofert...). Ens van portar una oferta de feina on hi havia informació del lloc de treball pel qual érem aspirants. 

Durant dues setmanes vam treballar i assajar com fer l’entrevista, el currículum i la carta de presentació. El dia assenyalat tots teníem una hora donada per tal de fer l’entrevista amb l’Angi i la Neus i mentre uns estàvem esperant per fer-la, els altres fèiem un joc de pistes per Solsona. 

Uns dies més tard, les noies de l’Oficina Jove van tornar a fer-nos el retorn de com havien anat les entrevistes i així vam poder veure els nostres punts forts i allò que havíem de millorar per a  d’altres ocasions. 

Va ser una experiència molt gratificant, tot i que vam passar una mica de nervis, però va valer molt la pena ja que és una activitat que ens ha ajudat a aprendre i a viure el que tots i totes alguna vegada haurem de fer: buscar i trobar una feina. 

Moltes gràcies a la Neus i a l’Angi de l’Oficina Jove per tota la implicació i la posada en escena, que va fer que realment visquéssim l’experiència com si fos totalment real. 

 

Alumnat de PDC


Darrera actualització de dilluns, 22 de març de 2021 12:56  

INFORMACIONS

Calendari de presencialitat de BATX, CICLES i PFI

calendari presencialitat

Recomanacions per a qui faci sessions telemàtiques

triptic telematic

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació