Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut EXPERIÈNCIA AL MUSEU DIOCESÀ

EXPERIÈNCIA AL MUSEU DIOCESÀ

Correu electrònic Imprimeix PDF

La nostra experiència al Museu Diocesà de Solsona va ser molt bona i entretinguda, anar al museu és una manera divertida d’aprendre sobre els nostres orígens; de fet, vam aprendre moltes coses a través d’explicacions i activitats.

Una de les activitats que destaquem més ha estat la de situar els objectes segons l'època en què van ser inventades, ser conscients de per què es van inventar, de com van afectar en el moment i com ens afecten ara. També ens va semblar molt interessant un conte italià que parlava de la diferència que hi havia i que hi ha entre els homes i les dones… Se'ns va fer molt divertit conèixer les eines de sílex que es feien servir i per què es feien servir. La nostra visita al museu va finalitzar amb una activitat que ens mostrava els passos que segueixen els arqueòlegs a l’hora de desenterrar restes prehistòriques…

En conclusió, creiem que són activitats divertides i educatives que val la pena experimentar per tal de poder conèixer una mica més el món que ens envolta i per poder passar una estoneta amb els companys de manera entretinguda.

Alumnes de 1r de l'ESO

Darrera actualització de dilluns, 15 de març de 2021 21:19  

INFORMACIONS

Calendari de presencialitat de BATX, CICLES i PFI

calendari presencialitat

Recomanacions per a qui faci sessions telemàtiques

triptic telematic

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació