Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut 10 KITS DE ROBÒTICA, UNA IMPRESSORA 3D I UN REPTE ENGRESCADOR

10 KITS DE ROBÒTICA, UNA IMPRESSORA 3D I UN REPTE ENGRESCADOR

Correu electrònic Imprimeix PDF

L'Institut ha estat seleccionat per a la VI Edició de RetoTech Fundació Endesa.

1r de batxillerat RetoTech

Grup de Tecnologia Industrial de 1r de batxillerat

De 300 centres que s’hi van presentar, el grup de Tecnologia Industrial de 1r de batxillerat del nostre centre ha estat escollit. Amb paraules de l'equip de Retotech: Volem recalcar que les més de 300 candidatures han sigut excel·lents i creatives per part dels alumnes, els professors i totes les persones involucrades dels centres i, per això, resoldre el veredicte ha sigut més complicat que cap edició anterior. Cada any hi ha més demanda per part dels centres, la qual cosa ens fa saber que el projecte us arriba de forma molt positiva, però alhora pot resultar més complicat ser triat.

L'Institut Francesc Ribalta fa anys que ha apostat per incloure continguts de robòtica al currículum. Entenem, en part, aquesta selecció com un premi a un recorregut traçat. Lego Mindstorms, Code.org, Sketchup, Snap4Arduino i Arduino són termes plenament familiars als nostres alumnes quan arriben a batxillerat. Programem i dissenyem (i imprimim) en 3D.

En l’aspecte material, ser escollits per a participar en aquest certamen de robòtica ha suposat rebre una dotació de 10 kits de robòtica Zum Kit Advanced i 1 impressora 3D.

Amb aquesta participació hem assumit el repte de: realitzar un projecte tecnològic que resolgui una necessitat real del nostre entorn. Haurà d’integrar robòtica amb Arduino, elements impresos en 3D i, a més, una aplicació Android. I el compromisos de: exposar el resultat dels projectes al Festival RetoTech_Fundació Endesa  i transferència dels projectes en l’espai de RetoTech ENDESA i altres com el NODES STEAM.

Estem entusiasmats amb aquest projecte i confiem poder assolir el repte i els compromisos que ens han proposat.


Darrera actualització de dissabte, 16 de gener de 2021 13:05  

INFORMACIONS

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació