Institut Francesc Ribalta

 • Augmenta la mida de la font
 • Mida de la font per defecte
 • Disminueix la mida de la font

Reunions d'inici de curs 2021-2022

Correu electrònic Imprimeix PDF

Durant aquesta setmana es duran a terme les reunions d'inici de curs amb les famílies de cada nivell educatiu. Seran presencials, respectant les mesures de prevenció per la COVID establertes. 

1r d’ESO

Dimarts, 21 de setembre a les 18’30 h.

2n d’ESO

Dilluns, 20 de setembre a les 17 h.

3r d’ESO

Dimarts, 21 de setembre a les 18’30 h.

4t d’ESO

Dimarts, 28 de setembre a les 18’30 h.

1r Batxillerat

Dijous, 23 de setembre a les 19'30 h.

2n Batxillerat

Dijous, 23 de setembre a les 18 h.

Cicles Formatius

Dimarts, 21 de setembre a les 18’30 h.

PFI

Dimarts, 21 de setembre a les 18 h.

Formació intranet centre per a famílies de

1r d’ESO i obert a tothom

 

Dimarts, 28 de setembre a les 19 h.

 

Convocatòria ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu

Correu electrònic Imprimeix PDF

Ajuts individualitzats convocats pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2021-2022:

Requisits generals

Alumnes que presenten necessitats educatives especials derivades de discapacitat o trastorn greu de conducta o trastorn de la comunicació i el llenguatge o trastorn de l'espectre autista:

 1. Presentar necessitat específica de suport educatiu derivada de discapacitat o trastorn greu de conducta o trastorn de la comunicació i el llenguatge o trastorn de l'espectre autista, sempre que aquesta necessitat hagi estat acreditada mitjançant la documentació indicada (vegeu l'apartat documentació).Tenir complerts 2 anys d'edat a 31 de desembre de 2020.

 2. Excepcionalment, es podran concedir ajudes a alumnes menors de dos anys sempre que els equips corresponents certifiquin la necessitat d'escolarització primerenca per raó de les característiques de la discapacitat.

 3. Estar escolaritzat en centre específic, en unitat d'educació especial de centre ordinari o en centre ordinari que escolaritzi alumnes que presenten necessitats educatives especials, que hagin estat creats o autoritzats definitivament com a tals per l'administració educativa competent, en la data d'acabament del termini de presentació de sol·licituds.

 4. Estar cursant algun dels següents nivells educatius: educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior, ensenyaments artístics professionals, cicles formatius de grau bàsic, programes de formació per a la transició a la vida adulta.

 5. A més per obtenir el subsidi es requereix ser membre de família nombrosa de qualsevol categoria, d'acord amb la normativa vigent a 31 de desembre del 2020.

 

Alumnes amb necessitat específica de suport educatiu associat a altes capacitats intel·lectuals:

 1. Presentar necessitat específica de suport educatiu associada a alta capacitat intel·lectual sempre que aquesta necessitat hagi estat acreditada mitjançant la documentació indicada (vegeu l'apartat documentació).

 2. Tenir complerts 6 anys d'edat a 31 desembre 2021.

 3. Estar cursant algun dels següents nivells educatius: educació primària, educació secundària obligatòria, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior o ensenyaments artístics professionals.

Llegiu-ne més...
 

MARIA BARNIOL, MENCIÓ HONORÍFICA EN ELS PREMIS ARGÓ

Correu electrònic Imprimeix PDF

Menció honorífica a la Maria Barniol Rey pel seu treball de recerca de batxillerat Dues músiques, emocions diverses. 

El jurat del 18è Premi Argó 2021 de la Universitat Autònoma de Barcelona, aquest mes de juny, ha guardonat la Maria Barniol amb una de les quatre mencions honorífiques en la modalitat d’Arts.

Maria Barniol

En el seu treball, explica les emocions que se solen experimentar en sentir música en uns modes musicals determinats i com, introduint-hi uns canvis, poden originar-se unes altres emocions ben diferents; si es tenen en compte uns factors socioculturals i musicals, el mode menor pot originar alegria i el mode major, tristesa.

Llegiu-ne més...
 

CLOENDA FESTIVA DEL CURS 2020-2021

Correu electrònic Imprimeix PDF

Acabades les classes presencials i telemàtiques, l'Institut Francesc Ribalta va celebrar el final d’aquest 2020-2021 divendres passat a la Sala Polivalent. 

De cada un dels cursos es projectà un vídeo i, mitjançant els seus representants, s’explicaren els fets més rellevants i anecdòtics que han viscut. Entremig es van intercalar diverses actuacions musicals. Així, els de 1r d’ESO van cantar “Tu fas” de Doctor Prats, el Daniel Acuña tocà al piano “Yesterday” i la Raquel Moiceanu cantà “Drag me down”. 

M o L t b o N e S t i U !

Recull d'imatges de la festa

L’actuació al piano de Roger Farré i els parlaments dels representants de 2n d’ESO van precedir la sorprenent coreografia que professores, professors i PAS van ballar esplèndidament enmig de l’admiració de tothom. 

Llegiu-ne més...
 

ENS FORMEM FENT TEATRE

Correu electrònic Imprimeix PDF

Des de fa sis anys que els alumnes de 1r d'ESO participen en el projecte de Teatre de les matèries de Català i Castellà durant el tercer trimestre.

Moments de lobra

Llegiu-ne més...
 

INICI DE CURS 2021-2022. INFORMACIONS

Correu electrònic Imprimeix PDF

20210430 134520

El proper dilluns 13 de setembre comencen tots els estudis a l’Institut i ho fan amb plena presencialitat. Aquest curs seguirem tenint grups estables, seguirà sent obligatòria la mascareta i caldrà que mantinguem el rentat de mans, però l'organització ens permetrà que els grups facin classe amb el professorat especialista de cada matèria, organitzar sortides i poder jugar als patis. Ho podeu trobar més avall al pla d'actuació d'enguany i també ho explicarem a les acollides d'alumnat i reunions de famílies que farem ben aviat.


 Com entrarem al centre aquest curs?

CURS I GRUP

HORA D’ENTRADA I SORTIDA

PORTA D’ACCÉS

1r d'ESO A, B i C

Entrada 8.10 h  -  Sortida 14.40 h

Porta cap al pavelló municipal. Permet una circulació de vehicles més fluida.

2n d'ESO A, B, C i D

Entrada 8.15 h  -  Sortida 14.45 h

3r d'ESO A, B i C

Entrada 8.10 h  -  Sortida 14.40 h

Porta gran d’entrada

4t d'ESO A, B, C i D

Entrada 8.15 h  -  Sortida 14.45 h

PFI, alumnat de transport escolar i entrada adaptada

Entrada 8.10 h  -  Sortida 14.40 h

Porta nova amb rampa

batxillerat, cicles i IFE

Entrada 8.10 h  -  Sortida 14.45 h

Porta de l’edifici annex

Llegiu-ne més...
 

Convocatòria beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris curs 2021-2022

Correu electrònic Imprimeix PDF

A qui va dirigit:

A estudiants dels següents ensenyaments postobligatoris i superiors no universitaris:

 • Primers i segons cursos de batxillerat
 • Formació professional de grau mitjà i de grau superior
 • Ensenyaments artístics professionals
 • Ensenyaments esportius
 • Ensenyaments artístics superiors
 • Estudis religiosos superiors
 • Estudis d'idiomes en escoles oficials (inclosa la modalitat de distància)
 • Cursos d'accés i cursos de preparació per a les proves d'accés a la formació professional i cursos de formació específics per a l'accés als cicles de grau mitjà i de grau superior impartits en centres públics i en centres privats
 • Formació professional bàsica
Llegiu-ne més...
 

EMOTIU HOMENATGE A TRES PROFESSORES QUE S'HAN JUBILAT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Montse Colilles, Teresa Pijuan  i Mercè Santasusagna van ser homenatjades divendres 25 de juny al Teatre Comarcal amb motiu de llur jubilació. L’Institut va organitzar un seguit d’actuacions musicals i expressions literàries per acompanyar les mostres de reconeixement per la tasca feta al nostre centre per aquestes tres professores.

Llegiu-ne més...
 

FESTIVAL FINAL RETOTECH

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat 10 de juny els alumnes de 1r de batxillerat de tecnologia industrial del Francesc Ribalta vam presentar els projectes de robòtica al Festival Final Retotech Fundación Endesa. Va ser en línia, com toca en aquests temps de pandèmia.

Festival Retotech. Grup de Tecnologia Industrial 1

L’aula Espai Parlem Blava va ser el nostre centre d’operacions. Ens van assignar la sala telemàtica d’exposició 3. A les 10 h començaven les exposicions. Diferents centres van presentar els seus projectes. Ens va tocar a 3/4 de 12.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 11 de 128

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3585 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 34 visitants en línia