Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

COMENCEN LES PROVES D'ACCÉS A LA UNIVERSITAT A L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

A l'Institut som seu de les PAU (Proves d'Accés a la Universitat) per segon any. Des d'avui i fins divendres, hi realitzaran les proves alumnes de Solsona, Cardona, Oliana i Súria.

1623134826950 1

Molta sort a totes i a tots!

 

CAMP D'APRENENTATGE DE 2n D'ESO A BARCELONA

Correu electrònic Imprimeix PDF

La setmana del 17 de maig els alumnes de 2n d’ESO vam anar a Barcelona, però no a passar dos dies tranquil·lets, sinó a treballar per aconseguir informació per acabar el nostre treball de síntesi, més ben dit, començar-lo, ja que a Barcelona va començar aquesta gran experiència.

collage 2n dESO 1

Llegiu-ne més...
 

LLUÏDA FESTA DE GRADUACIÓ 2021

Correu electrònic Imprimeix PDF

Amb una Sala Polivalent plena fins on era permès, divendres passat 21 de maig l’Institut va celebrar la graduació dels estudiants de cicles formatius de grau mitjà, de grau superior, de 2n de batxillerat i del PFI (Programa de formació i inserció).

redimensionada Festa de graduació 2021 1

Totes les fotos prement la imatge 

Passat el control de l’entrada, havent estat acompanyats de la música de Celtas cortos, les presentadores Alba Oliva i Maria Ramonet van donar la benvinguda a alumnes, professors, familiars i amics. 

Llegiu-ne més...
 

FESTA DE GRADUACIÓ 2021

Correu electrònic Imprimeix PDF

1620807560814

 

DUES EXALUMNES DE L’INSTITUT PREMIADES PEL TREBALL DE RECERCA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Judit Marbà Mas i Júlia Villaró Cañizal han estat premiades per AGAUR (Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca), organisme de la Generalitat de Catalunya.

Judit MarbàJúlia Villaró

D'esquerra a dreta: Judit Marbà Mas i Júlia Villaró Cañizal

El president de la Comissió Executiva d’Ajuts de Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Joan Gómez Pallarès, va signar el 6 de maig la resolució per la qual es concedia, respectivament, un premi de 850 euros a la Júlia Villaró Cañizal i a la Judit Marbà Mas. També va atorgar a l’Institut, d’acord amb el veredicte del Jurat, un premi de 2.500 euros, destinats a l’adquisició de llibres i publicacions per a la biblioteca i l’equipament cientificodocent.

Llegiu-ne més...
 

LA GINA FLORENSA ÉS PREMIADA EN EL CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA DE L’ABEAM

Correu electrònic Imprimeix PDF

El concurs de fotografia matemàtica organitzat per l’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’Estudi i Aprenentatge de les Matemàtiques) es va iniciar el curs 1999-2000 per a celebrar l’Any Mundial de les Matemàtiques; per tant, enguany ja és la vint-i-dosena edició. A les bases del concurs es demana que cada centre convoqui un concurs intern i que les millors fotografies de cada nivell les presenti al concurs general de tot Catalunya.

Llegiu-ne més...
 

CLAUSURA DEL CONGRÉS DE JOVES CIENTÍFICS * DIETA PLANETÀRIA SOSTENIBLE

Correu electrònic Imprimeix PDF

Avui l'alumnat de 1r d'ESO presentarà en el Congrés de Joves Científics el treball d'investigació que han realitzat sobre dieta planetària sostenible, tal com s'indica en el programa de l'esdeveniment que volem compartir amb vosaltres (Instagram @insfrancescribalta_solsona)

1

__________________________

2

Accediu a les presentacions de l'alumnat prement les imatges 

 

IMPULS FP PREMIA EL PROJECTE SEEDTRON DEL PFI

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat 26 de febrer es van celebrar els premis Impuls FP a la Catalunya Central i el PFI d’Auxiliar de Vivers i Jardins de l’Institut Francesc Ribalta va guanyar el 1r premi, valorat en 700 euros, en la categoria d’Innovació amb el projecte Seedtron.

Seedtron finalitzat

Seedtron finalitzat

Llegiu-ne més...
 

L'ANTICLUB. RESERVA D'ENTRADES PER A L'OBRA DE 1r D'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

L'alumnat de 1r d'ESO ha preparat una actuació teatral basada en la novel·la "L'anticlub" d'Àngel Burgas. Faran dues funcions a la Sala Polivalent: els dies 19 i 20 de maig a les set de la tarda.

15-40-16-l-anticlub-1r-d-eso-institut-francesc-ribalta

AQUÍ podeu reservar les vostres entrades, se'n poden adquirir un màxim de tres per família.

 


Pàgina 2 de 118

INFORMACIONS

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3522 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 42 visitants en línia