Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Inici telemàtic del 3r trimestre

Correu electrònic Imprimeix PDF

Benvolgudes famílies i alumnat,

El proper dimarts 14 d’abril comença el 3r trimestre i ho fa de forma telemàtica, sense tenir encara una data de retorn a les aules. Les instruccions del Departament d'Educació són que el curs s’ha d'acabar i avaluar a l’ESO, batxillerat, PFI i cicles i, malgrat que es preveu que el curs s'acabarà quan estava planificat, el calendari s’allargarà per als alumnes de 2n de batx. que van a les PAU.3trimestre2

De moment, hem planificat un full d’activitats que estem preparant i uns horaris de sessions telemàtiques de cada matèria, que us compartim en aquests enllaços: (fixeu-vos que a les pestanyes de sota podeu anar canviant el curs)

Full d'activitats i avaluació de les tasques virtuals

Horaris del 3r trimestre de sessions telemàtiques amb l'alumnat

Les activitats es planificaran setmanalment perquè l’alumnat pugui gestionar millor el seu temps i els recursos que necessita, i seran d’aprenentatge autònom de l’alumne. Aquestes activitats s’avaluaran i posarem nota del trimestre i de final del curs, comptant, però, que aquest trimestre serà molt diferent dels altres i que l'aprenentatge més important que farem serà en l'aspecte humà. Cada setmana hi ha planificada una sessió telemàtica de grup amb el professor/a de cada matèria i una altra també amb el tutor/a de grup, de manera que cada alumne/a en tindrà 2 o 3 al dia. Aquestes sessions serviran per a resoldre dubtes i tenir contacte amb la classe. En aquestes estones l'alumne necessitarà connectivitat a Internet i un dispositiu informàtic. Des del centre estem vetllant per tal de conèixer l'alumnat que té dificultats en aquest sentit i farem el possible per a solucionar-ho.

La pàgina web continuarà essent el canal oficial de les informacions que anem donant-vos i la intranet de centre funcionarà com sempre, amb les observacions del professorat, les notes de cada matèria i els missatges de correu. Us demanem que n’estigueu especialment al cas, ja que aquesta situació demanarà de tots nosaltres una coordinació i un acompanyament dels alumnes encara més proper. El contacte amb el vostre tutor/a personal és fonamental. El seguiment i el suport emocional a l'alumnat és el més important en aquests moments.

Molta salut per a tothom i molts ànims.

L’equip directiu

Llegiu-ne més...
 

Proposta d'activitats per al confinament

Correu electrònic Imprimeix PDF

teletreball

Durant aquests dies l'alumnat està rebent les propostes d'activitats telemàtiques del professorat, i en molts casos també algunes sessions telemàtiques en grup per tal de no perdre el contacte. Com ja sabeu, aquestes tasques són de reforç o amplicació, no avaluatives, tot i que sí que les poden corregir els alumes mateixos amb unes pautes que els donem o el professorat les revisa. La majoria són al Moodle del centre. D'aquesta manera aconseguim estar en contacte amb tots vosaltres i al mateix temps no perdre tant el ritme d'aprenentatge. Us deixem un enllaç amb una taula on poder consultar totes aquestes tasques per nivells:

activitats per al confinament

Estigueu atents al web i a la intranet, ja que són els canals de comunicació que utilitzem per informar.

Salut

L'equip directiu

Llegiu-ne més...
 

Comunicat de centre

Correu electrònic Imprimeix PDF

parlem

Benvolgudes famílies,

aquests dies de confinament a casa el centre fa tasques telemàtiques:

  • aquesta setmana estem fent les avaluacions del segon trimestre amb reunions virtuals.
  • la setmana vinent trobareu a la intranet els butlletins de notes del segon trimestre així com les observacions del profesorat, ja us avisarem del dia.
  • l'alumnat està rebent activitats proposades pel professorat a través del moodle i per correu electrònic. Són tasques de reforç o ampliació, no avaluatives, que es poden fer autònomament des de casa i que ens permetrar seguir en contacte i no perdre tant el ritme d'aprenentatge.

Gràcies

l'Equip directiu

Llegiu-ne més...
 

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL CORONAVIRUS. SUSPENSIÓ DE CLASSES

Correu electrònic Imprimeix PDF

NOU comunicat, dijous 12 de març a les 16 h

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per a contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Continuarem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu, però és recomanable evitar els que siguin de tipus presencial.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

El Departament d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació amb els dubtes que puguin sorgir.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

Equip directiu del centre

Llegiu-ne més...
 

CANVI DE BOLQUERS VERTICAL I CONSELLS PER A EXPLICAR CONTES

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dijous 20 de febrer, l’alumnat del CFGS d’Educació Infantil va rebre la visita de la Judit Blasco, mestra i directora de la Llar d’Infants municipal Petits Gegants, la qual va fer un taller molt interessant sobre recursos d’expressió oral i canvi de bolquers en posició vertical.

Canviador i contes

Llegiu-ne més...
 

CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA

Correu electrònic Imprimeix PDF

PaRàbOLeS, siMeTriEs, núMeRoS...

Concurs de fotografia matemàtica

foto matemàtica

AQUÍ podeu veure les bases del concurs i el formulari per enviar les vostres imatges.

Llegiu-ne més...
 

Notes del 2n trimestre a la intranet

Correu electrònic Imprimeix PDF

Benvolgudes famílies,

 

notesUs informem que la passada setmana vàrem fer, virtualment, les sessions d’avaluació corresponents al segon trimestre del curs.

A hores d’ara ja podeu consultar les qualificacions d’ESO i batxillerat, així com les observacions que ha fet el professorat a la intranet del centre  https://francescribalta.ieduca.com/

 

 

Les qualificacions de Cicles Formatius i del PFI les rebreu per correu properament.INSTI WEB

Per a qualsevol tipus de dubte o consulta podeu adreçar-vos a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Estigueu atents a la pàgina web i a la intranet del centre, són els canals que utilitzarem per tal de mantenir-vos informats.

 

Esperem i desitgem que estigueu bé de salut.

 

Ben cordialment

L’EQUIP DIRECTIU

 

Llegiu-ne més...
 

3es Jornades Pedagògiques, ajornades

Correu electrònic Imprimeix PDF

3es jornades ajornades

Llegiu-ne més...
 

L'INSTITUT A SOLSONA FM

Correu electrònic Imprimeix PDF

Screenshot 20200311 143839

Si cliqueu la imatge podreu escoltar el programa dedicat als 40è aniversari de l'Institut. Es va ementre en directe des del vestíbul de l'Ajuntament durant la Fira del Trumfo.

 


Pàgina 9 de 113

INFORMACIONS

Calendari de presencialitat de BATX, CICLES i PFI

calendari presencialitat

Recomanacions per a qui faci sessions telemàtiques

triptic telematic

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3592 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 60 visitants en línia