Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

EMOTIU HOMENATGE A TRES PROFESSORES QUE S'HAN JUBILAT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Montse Colilles, Teresa Pijuan  i Mercè Santasusagna van ser homenatjades divendres 25 de juny al Teatre Comarcal amb motiu de llur jubilació. L’Institut va organitzar un seguit d’actuacions musicals i expressions literàries per acompanyar les mostres de reconeixement per la tasca feta al nostre centre per aquestes tres professores.

Llegiu-ne més...
 

FESTIVAL FINAL RETOTECH

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat 10 de juny els alumnes de 1r de batxillerat de tecnologia industrial del Francesc Ribalta vam presentar els projectes de robòtica al Festival Final Retotech Fundación Endesa. Va ser en línia, com toca en aquests temps de pandèmia.

Festival Retotech. Grup de Tecnologia Industrial 1

L’aula Espai Parlem Blava va ser el nostre centre d’operacions. Ens van assignar la sala telemàtica d’exposició 3. A les 10 h començaven les exposicions. Diferents centres van presentar els seus projectes. Ens va tocar a 3/4 de 12.

Llegiu-ne més...
 

ACTE D'HOMENATGE "DONES"

Correu electrònic Imprimeix PDF

CARTELL DONES JUBILACIÓ

Per tal de poder garantir les mesures sanitàries necessàries i respectar l'aforament del teatre, caldrà que reserveu les vostres entrades AQUÍ (Entrades Turisme Solsonès)

 

UN NOU JOC "ECOPOLY" A L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de 1r de batx. B de la matèria d’Economia de l’Empresa hem fet lliurament del Joc "Ecopoly" al nostre director Pep Porredon. El joc està ambientat en la borsa de valors on s'efectua la compravenda d'accions entre els jugadors.

Ecopoly 9

Llegiu-ne més...
 

COMENCEN LES PROVES D'ACCÉS A LA UNIVERSITAT A L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

A l'Institut som seu de les PAU (Proves d'Accés a la Universitat) per segon any. Des d'avui i fins divendres, hi realitzaran les proves alumnes de Solsona, Cardona, Oliana i Súria.

1623134826950 1

Molta sort a totes i a tots!

 

CLOENDA FESTIVA DEL CURS 2020-2021

Correu electrònic Imprimeix PDF

Acabades les classes presencials i telemàtiques, l'Institut Francesc Ribalta va celebrar el final d’aquest 2020-2021 divendres passat a la Sala Polivalent. 

De cada un dels cursos es projectà un vídeo i, mitjançant els seus representants, s’explicaren els fets més rellevants i anecdòtics que han viscut. Entremig es van intercalar diverses actuacions musicals. Així, els de 1r d’ESO van cantar “Tu fas” de Doctor Prats, el Daniel Acuña tocà al piano “Yesterday” i la Raquel Moiceanu cantà “Drag me down”. 

M o L t b o N e S t i U !

Recull d'imatges de la festa

L’actuació al piano de Roger Farré i els parlaments dels representants de 2n d’ESO van precedir la sorprenent coreografia que professores, professors i PAS van ballar esplèndidament enmig de l’admiració de tothom. 

Llegiu-ne més...
 

ENS FORMEM FENT TEATRE

Correu electrònic Imprimeix PDF

Des de fa sis anys que els alumnes de 1r d'ESO participen en el projecte de Teatre de les matèries de Català i Castellà durant el tercer trimestre.

Moments de lobra

Llegiu-ne més...
 

DONES DE SOLSONA

Correu electrònic Imprimeix PDF

carrers dones

Els alumnes de 1r d'ESO han fet treballs en relació amb la iniciativa popular de proposar noms de dones per posar als carrers de Solsona. Han buscat dones que han fet tasques per a la població solsonina i que moltes vegades han passat a l'oblit o bé no han tingut prou consideració, ja sigui per l'època viscuda o per altres situacions culturals i històriques.

Seguidament, amb eines digitals han elaborat àlbums de retalls digitals que es poden publicar a les xarxes i han donat a conèixer, a través d'exemples de retalls de diaris, de fotografies, de vídeos, d'entrevistes orals, etc., la vida i el llegat d'aquestes DONES. En mostrem alguns:

ELISA BUIL SABINA PARCERISA DOLORS FÀBREGA (LA CAPUTXINA)

Llegiu-ne més...
 

Llistat barem PROVISIONAL. Ensenyaments Postbligatoris

Correu electrònic Imprimeix PDF

Publicació llistats barem provisional Preinscripció a Cicles formatius de grau mitja.

Podeu consultar-la en aquest enllaç

Publicació llistats barem provisional Preinscripció a Batxillerat

Podeu consultar-la en aquest enllaç


Presentació de reclamacions del 9 al 15 de juny

Resolució reclamacions 16 de juny


 

 


Pàgina 9 de 126

INFORMACIONS

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3465 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 22 visitants en línia