Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

XERRADA PER A PARES I MARES DE L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Enllaç per accedir a la xerrada

CARTELL SOL

 

V OLIMPÍADES LINGÜÍSTIQUES

Correu electrònic Imprimeix PDF

El projecte lingüístic i literari dels alumnes de 2n d’ESO i 6è de primària de Solsona

V Olimpíades lingüístiques

Durant el segon trimestre, l’alumnat de 2n d’ESO hem preparat cinc proves lingüístiques i literàries en català i en castellà perquè els nens i les nenes de 6è de l'Escola El Vinyet i de l’Escola Setelsis les poguessin dur a terme. Mentre hem realitzat el projecte hem gaudit i ens hem esforçat per aconseguir un bon treball. 

Llegiu-ne més...
 

BONS RESULTATS EN L’EXAMEN DELF DE FRANCÈS

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat 11 de novembre es va fer la segona part de l’examen DELF (Diplôme d’études en langue française) a l’Institut Pius Font i Quer. Aquesta prova serveix per a acreditar el nivell B1 en llengua francesa, segons el marc europeu comú de referència per a les llengües.

 

logo delf scolaire


L’alumnat del nostre centre, pel fet de ser un institut públic que ofereix el Batxibac, té prioritat a l’hora d’inscriure’s a fer la prova. Aquest curs, s’hi van presentar nou alumnes, vuit dels quals obtingueren el B1. Enhorabona! Félicitations à tous!

Llegiu-ne més...
 

"PHOTOVOICE" DONA I DRETS LABORALS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Què hi veus? Què passa realment? Com afecta en les nostres vides? Per què passa? Què podem fer per canviar-ho?

PHTOVOICE BO

Llegiu-ne més...
 

10 KITS DE ROBÒTICA, UNA IMPRESSORA 3D I UN REPTE ENGRESCADOR

Correu electrònic Imprimeix PDF

L'Institut ha estat seleccionat per a la VI Edició de RetoTech Fundació Endesa.

1r de batxillerat RetoTech

Grup de Tecnologia Industrial de 1r de batxillerat

Llegiu-ne més...
 

"ENS MOVEM PER LES DONES" SEGUIRÀ UNA RUTA DE 2n d'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

ens movem per les dones 21


Aquest any la caminada "Ens movem per les dones IV" té un format diferent per les mesures de prevenció del coronavirus. Es podrà fer de l'1 al 21 de març i la trobareu marcada amb cintes de roba de color lila.

La caminada, que passa per la Font de Sant Ferran, és una proposta de l'alumnat de 2n d'ESO. Cada any, dins del projecte interdisciplinari Solsona obre camins, es presenten algunes rutes a l'Associació de dones del Solsonès per organtizar aquesta activitat. 

Més endavant, us explicarem on trobar totes les rutes. Aquests dies us animem a participar d'aquesta caminada!

 

ADA SANTOS VILADRICH SELECCIONADA PER A PARTICIPAR AL "BOJOS PER LA CIÈNCIA" 2021

Correu electrònic Imprimeix PDF

L’Ada Santos, que cursa primer de batxillerat científic, podrà fer el curs de Bioquímica dins de la 9a edició del programa Bojos per la ciència. Ha estat seleccionada entre un gran nombre d'estudiants inscrits de tot Catalunya, tots ells amb unes capacitats extraordinàries per a les ciències.

Bojos per la ciència

Llegiu-ne més...
 

TREBALL DE PROPORCIONALITAT A 3r D'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquesta última setmana de gener, tot l’alumnat de 3r d’ESO estem fent un treball de matemàtiques de proporcionalitat i percentatges. El treball consisteix a intentar resoldre tres reptes. Un d’aquests reptes és esbrinar l’altura de dos elements del pati que siguin més alts que nosaltres, però no tenim cap cinta mètrica, només la càmera de fotos del mòbil.

web 3 redimensionada


Ens ha calgut una mica de treball cooperatiu i cadascú ha posat els seu granet de sorra per poder resoldre aquest repte de forma ben brillant.


Podeu veure més fotos AQUÍ

Llegiu-ne més...
 

CONFINAMENTS PREVENTIUS A L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF
logo quadrículaAquest dijous 21 de gener, el nostre centre va haver de confinar quatre grups d'alumnes: 2n d'ESO C, 4t d'ESO D i E i 1r de batxillerat A. Avui diumenge, ens comuniquen que també cal confinar 4t d'ESO C. Es tracta de confinaments preventius per haver estat contactes estrets d'un positiu. Així doncs, durant aquesta setmana vinent, fins que acabi el confinament, l'alumnat dels grups esmentats farà les classes de manera telemàtica.
Ha estat també aquesta setmana que tots els qui treballem a l'Institut (professorat, PAS, vetlladores i personal de neteja i menjador) hem pogut fer-nos, de forma voluntària, un test PCR amb autopresa de mostra. Dels més de 60 testos que s'han fet, només hi ha hagut un resultat positiu. Es tracta d'una docent que no presentava simptomatologia i que ja es va confinar divendres passat. Aquest cas no ha comportat cap actuació en cap grup classe.
Gràcies i molta salut per a tothom.
(informació actualitzada: 24 de gener)
 


Pàgina 9 de 121

INFORMACIONS

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3448 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 51 visitants en línia