Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

PORTES OBERTES VIRTUALS A CICLES FORMATIUS

Correu electrònic Imprimeix PDF

PORTES OBERTES

Us podeu inscriure a les portes obertes a través d'aquest FORMULARI

 

PREMIS DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA

Correu electrònic Imprimeix PDF

foto matemàtica 20

Aquestes són les fotografies guanyadores d'aquest any, felicitats! Desplegueu la notícia per veure'n els autors i els títols matemàtics que han posat a cada imatge.

Llegiu-ne més...
 

JÚLIA PLANS I VILASECA ÉS PREMIADA EN EL SAMBORI 2020 DE LA CATALUNYA CENTRAL

Correu electrònic Imprimeix PDF

Júlia Plans


45 centres educatius de les comarques del Bages, el Berguedà, el Moianès i el Solsonès, han participat en el certamen literari de narrativa Sambori, convocat per Òmnium Cultural, delegació de la Catalunya Central.

La Júlia Plans i Vilaseca, alumna de 1r de batxillerat, ha estat premiada en la seva categoria. Encara que el lliurament dels premis va ser anul·lat per l’emergència sanitària de la COVID-19, no podem passar per alt aquest merescut reconeixement a la creació literària de la Júlia pel seu conte PERDRE EL NORD.

Feu clic a "LLEGIU-NE MÉS" per accedir al conte sencer.

Llegiu-ne més...
 

UN TROSSET DE SANT JORDI AMB ELS PÍTLS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquest any no podrem celebrar la vetllada de Sant Jordi tal com estava prevista, però el grup musical Pítls, format per professores i professors de l'Institut, ens regala la seva música. Des de les seves cases, han gravat quatre cançons i ens encanten! Aquí us deixem un dels vídeos, però els podeu veure tots buscant Pítls (amb accent!) al Youtube.

Feliç Sant Jordi i que no pari la música!

 

LES CIÈNCIES SOCIALS I EL CONFINAMENT

Correu electrònic Imprimeix PDF

La gran quantitat d’audiovisuals disponibles a Internet (Youtube, 3alacarta, RTVE alacarta, només per citar alguns exemples) sempre han estat un dels recursos més utilitzats a les classes de Ciències Socials. I en aquesta situació de confinament encara juguen un paper més important, doncs permeten als alumnes continuar amb l’aprenentatge dels continguts i les competències de l’àmbit social a través d’exemples concrets i reals de l’entorn en el qual viuen.

BYE BYE BCN

Durant aquestes setmanes, els alumnes de Ciències Socials de 3r d’ESO poden aprofundir en l’anàlisi del turisme a la ciutat de Barcelona a través del documental Bye Bye Barcelona

Llegiu-ne més...
 

AVALUACIONS I CALENDARI DEL FINAL DEL CURS 2019-2020

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquest tercer trimestre s'acabarà de forma telemàtica. Tot i que el Departament d'Educació no descarta que, en alguns nivells, l'alumnat torni als centres a final de curs, hem previst que l'activitat acadèmica s'acabi de forma no presencial. Hi haurà avaluacions del tercer trimestre i, per tant, butlletí de notes, que, com sempre, trobareu en la intranet. La nota final de curs es calcularà amb les dels tres trimestres, però si la del tercer trimestre telemàtic perjudiqués l'alumne i li fes suspendre la matèria o abaixar la nota que tenia fins al segon trimestre, no la tindríem en compte per tal de fer la mitjana. Aquest darrer trimestre ha de servir, doncs, per a millorar les qualificacions de l'alumne i per a recuperar, si cal, trimestres anteriors.

Les sessions telemàtiques a 2n de batx. s'acabaran dijous 6 de maig. Des de final de maig i durant tres setmanes de juny hi haurà sessions telemàtiques per a preparar les PAU de les diferents matèries.  A 1r de batx. el final de les sessions telemàtiques serà el 2 de juny,  i a la resta de nivells, ESO, cicles i PFI, s'acabaran el divendres 12 de juny. Per al 22 i 23 de juny estan planificades les recuperacions extraordinàries.


Llegiu-ne més...
 

UN SANT JORDI ANIMAT A VISUAL I PLÀSTICA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Des de la matèria de Visual i Plàstica vam proposar a tots els alumnes de 1r, 2n i 4t d’ESO participar en un concurs de creació d’un gif animat amb la temàtica de Sant Jordi o de la primavera. Han estat premiats per la seva originalitat els treballs següents:

4t GIF Rut Selva

Rut Selva Casals, guanyadora de 4t d'ESO

Llegiu-ne més...
 

SANT JORDI 2020

Correu electrònic Imprimeix PDF

Desitgem que gaudiu d'aquest Sant Jordi diferent

#SantJordiaCasa #SantJordiSolsona #UnLlibreElMillorEscut

 

SOLSONA PREPARA UN SANT JORDI DIFERENT, PARTICIPEM-HI!

Correu electrònic Imprimeix PDF

Cartell Sant Jordi 2020
#SantJordi2020

#SantJordiaCasa

#SantJordialBalcó

#UnLlibreElMillorEscut

#SantJordiSolsona

#JoRecomano 

#JoExplicoUnConte

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 8 de 113

INFORMACIONS

Calendari de presencialitat de BATX, CICLES i PFI

calendari presencialitat

Recomanacions per a qui faci sessions telemàtiques

triptic telematic

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3549 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 63 visitants en línia