Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Preinscripció 2022-2023 BATXIBAC

Correu electrònic Imprimeix PDF

Preinscripció 2022-2023

 

BATXIBAC

 Terminis

Del 28 de març a l’1 d’abril de 2022

Sol·licitud de preinscripció de BATXIBAC – Curs 2022-2023

Per cursar la doble titulació cal acreditar com a mínim un nivell B1 de francès del marc europeu comú de referència per a les llengües; l’acreditació es pot fer mitjançant el diploma B1 del DELF scolaire, el diploma B1 del DELF junior, el certificat de nivell intermedi de les EOI o superant una prova de nivell en llengua francesa.

Llocs vacants ——>> 1r Batxibac: 10 places 

El programa batxibac, impartit en els centres específicament autoritzats pel Departament d’Educació, permet a l’alumnat cursar un currículum mixt que suposa fer un terç de l’horari lectiu del batxillerat en llengua francesa i cursar les matèries Llengua i literatura franceses i Història de França.
Per accedir al batxibac l’alumnat ha de demostrar un nivell bàsic de francès, equivalent al B1 del Marc Europeu de Referència per a les Llengües.
L’alumnat que cursi el currículum mixt, a més d’obtenir el títol de batxiller si supera totes les matèries cursades, obtindrà també el diploma de baccalauréat si supera una prova externa que es desenvolupa íntegrament en francès.

Per qualsevol dubte o consulta podeu posar-vos en contacte amb la secretaria del centre als telèfons 973 48 10 79 o 973 48 09 85 de dilluns a divendres, de 8 del matí a 3 del migdia, i dimarts de 4 a 6 de la tarda. També presencialment en el mateix horari o bé per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la "> Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 

PORTES OBERTES DE CICLES FORMATIUS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Us podeu inscriure a través de l'enllaç

Cartell Portes Obertes 2022

 

CANGUR 2022, EL GOIG DE FER MATEMÀTIQUES

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Un any més, i ja en són 24, alumnes de l’Institut Francesc Ribalta participen a la prova Cangur.

Llegiu-ne més...
 

Jornades de vaga en l’àmbit del Dep. d'Educació per als propers dies 15, 16, 17, 23, 29 i 30 de març

Correu electrònic Imprimeix PDF

Solsona, 14 de març de 2022

 

Us informem que diferents organitzacions sindicals han comunicat jornades de vaga en l’àmbit del Departament d'Educació per als propers dies 15, 16, 17, 23, 29 i 30 de març de 2022. 

Hi ha professorat del nostre centre que s’han adherit a aquesta convocatòria. Aquest fet podria tenir alguna incidència en el desenvolupament normal de les classes.

L’alumnat, en les hores de classe que no hi hagi professor/a, romandrà al centre i serà atès pel professorat que no secundi la vaga i pels serveis mínims que ha decretat el Departament de Treball i Empresa.

 El transport escolar, el menjador escolar i les activitats extraescolars funcionaran amb normalitat.

 Per a qualsevol tipus de dubte o consulta, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

 Ben cordialment

 

L’equip directiu

 

 

Preinscripció 2022-2023 Educació secundària obligatòria (ESO)

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Preinscripció 2022-2023

 Educació secundària obligatòria (ESO)

 
 Terminis

Del 9 al 21 de març de 2022 (a partir de les 9 hores)

La preinscripció a l’ESO és telemàtica i no s’ha de presentar cap documentació al centre.

Si no disposeu de cap dispositiu electrònic amb connexió a internet podeu posar-vos en contacte amb el centre i us facilitarem la connexió.

Per poder utilitzar la sol·licitud electrònica, cal identificar-se amb un certificat digital, com per exemple el DNI electrònic, o el sistema alternatiu d'identificació idCAT Mòbil.

Si l'alumne/a té número identificador del registre d'alumnes de Catalunya (RALC) es recuperen les dades i no cal presentar documentació acreditativa d'identitat. (El número RALC us el facilitaran a l’escola de Primària)

Si no ha estat escolaritzat a Catalunya anteriorment, cal adjuntar a la sol·licitud la documentació identificativa corresponent: el llibre de família i el document d'identitat del pare, mare o tutor/a, i de l'alumne si en té, si no s'han pogut validar o si s'han identificat amb el passaport o el document d'identitat d'un país de la Unió Europea.

Si no és possible identificar-se electrònicament, aleshores cal utilitzar la sol·licitud en suport informàtic i adjuntar la documentació identificativa corresponent: el llibre de família i el document d'identitat de qui presenta la sol·licitud (el pare, la mare o el/la tutor/a). També cal presentar el document d'identitat de l'alumne/a si en té, si no s'ha pogut validar o s'ha identificat amb el passaport o el document d'identitat d'un país de la Unió Europea.

El tràmit de presentació de la sol·licitud electrònica o en suport informàtic s'acaba amb l'enviament del formulari, que es registrarà al registre electrònic de la Generalitat de Catalunya i no s'ha de presentar cap còpia al centre.

Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per persona, però s'hi poden indicar peticions d'admissió en diversos centres, sempre ordenats per ordre de preferència.

En aquest enllaç trobareu el pas a pas per fer la preinscripció

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/eso/preinscriute/sollicitud/

En aquest altre enllaç trobareu informació general sobre el procés de preinscripció per al proper curs 2022/2023

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/eso/inici/

Per qualsevol dubte o consulta podeu posar-vos en contacte amb la secretaria del centre als telèfons 973 48 10 79 o 973 48 09 85 de dilluns a divendres, de 8 del matí a 3 del migdia, i dimarts de 4 a 6 de la tarda. També presencialment en el mateix horari o bé per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 

ESTIMULADORES XERRADES DE JORDI SANTASUSAGNA

Correu electrònic Imprimeix PDF

IMG-20220321-WA0004 2redIMG-20220321-WA0005 1

 

Dilluns 21 de març, l'autor de La lluna de Praga, en Jordi Santasusagna va parlar amb l'alumnat de 4t d'ESO en dues xerrades ben amenes i disteses.

Recentment ha estat premiat per la seva novel·la Porcs, novel·la negra rural, i des de ja fa uns quants anys té èxit entre els adolescents amb La lluna de Praga, la història d'una noia que aprofita el viatge de final de curs per a descobrir el seu origen familiar.

Manresa-Praga, 4t d'ESO, relacions interessades de parella, difícil convivència entre pares i fills, política d'aparador i corrupta, nens robats, venda de nadons... són alguns dels ingredients de la novel·la que ha captivat l'alumnat que s'ha llegit aquesta obra literària. També la biografia del cardoní Jordi Santasusagna va desvetllar l'interès de l'alumnat, tant dels qui no estan predisposats a llegir com dels qui en són addictes. Una de les frases que va impactar més és que "a la vida cal escollir el que es faria sense cobrar".

Llegiu-ne més...
 

SORTIDA CULTURAL AL SALÓ DE L’ENSENYAMENT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Tota la colla

El passat dia 16 de març l’alumnat de 2n de batxillerat de l’Institut Francesc Ribalta vam fer una sortida cultural a Barcelona.

 

Durant el matí vam visitar el Saló de l’Ensenyament 2022, el qual va recuperar la presència dels visitants després de l’aturada de dos anys per culpa de la covid.

Llegiu-ne més...
 

PREMI A ROGER MARTÍNEZ PEL TREBALL DE RECERCA

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

TR Roger Martínez 2 1

L’exalumne Roger Martínez i Gilibets ha estat premiat per AGAUR (Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca), organisme de la Generalitat de Catalunya, pel seu treball de recerca Piezoelectricitat, aprofitament de l'energia dels passos.

Llegiu-ne més...
 

CATSKILLS. SKILL 38 JARDINERIA I PAISATGISME

Correu electrònic Imprimeix PDF

Com cada dos anys, es realitza el Campionat de Catalunya de Formació Professional de l’Skill 38: Jardineria i paisatgisme. Enguany el CATSKILLS 2022 tindrà lloc els dies 8 i 9 de març a Solsona. Aquest campionat permet mostrar les habilitats i les competències professionals de l’alumnat de les escoles participants. Quinze equips de deu escoles d’arreu de Catalunya competiran durant aquests dos dies en la construcció d’un jardí de 15 metres quadrats.

Metamorfosi Programa

Podeu consultar el programa prement les imatges o aquí

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 8 de 129

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3562 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 33 visitants en línia