Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

CONFERÈNCIA DE NANOTECNOLOGIA A 1r d'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dins del projecte Cèl·lula bot, el dimarts 15 de desembre, l’alumnat de 1r d’ESO va assistir per videoconferència a la xerrada “La nanotecnologia: la ciència a escala nanomètrica”, a càrrec de la investigadora Julia Lorenzo de l’Institut de Biotecnologia i Biomedicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Nanotecnologia a 1r dESO

Llegiu-ne més...
 

LA CLASSE DE 4t d'ESO D ESTÀ BEN GUARNIDA!

Correu electrònic Imprimeix PDF

L'alumnat de 4t d'ESO D ens ha fet arribar la foto de grup amb la decoració nadalenca que van fer entre tots i totes: un arbre espectacular, flocs de neu, llums de colors... No hi falta cap detall, feu un bon equip!

Decoració 4t D

 

EL SORTEIG DE PANERES DE L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Vídeo del sorteig de paneres celebrat el divendres 18 de desembre a l'Institut.

 

GUARNINT LES NOSTRES AULES

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de primer de batxillerat pensem que una bona manera de començar a celebrar aquestes properes festes de Nadal és engalanant la nostra classe. Durant la tutoria de divendres passat, dia 10, ens vam posar a treballar de valent per tal de guarnir curosament les nostres aules.

GRUP BATXILLERAT

Àlbum de fotos

Llegiu-ne més...
 

PINTA LA MARATÓ 2020

Correu electrònic Imprimeix PDF

Un curs més, l'alumnat de 2n d'ESO, a la matèria de Visual i plàstica, ha creat murals relacionats amb La Marató de TV3 i la malaltia a la qual es dedica. Els voleu veure? Feu clic al vídeo següent:

Aprofitem per recordar que podeu comprar números pel sorteig de paneres AQUÍ fins el proper dijous a les 12h de la nit.

 

IMATGES DE LES ACTIVITATS DE FINAL DE TRIMESTRE (4t d'ESO)

Correu electrònic Imprimeix PDF

Àlbum 4t

Els de 4t A van anar a la Mare de la Font on van esmorzar i van fer un amic invisible per riure, mentre que els de 4t B, C i D van fer una ruta d'orientació fotogràfica per Solsona i després van fer un amic invisible de "pongos", que també fan riure!

 

LLIURAMENT DELS PREMIS PER LES NADALES 2020

Correu electrònic Imprimeix PDF

No tothom té la sort de poder escalfar els sentiments vora el foc (Alba Oliva), de tenir una càrrega sentimental encongida dins un petó, una abraçada, un t’estimo, màgic i tendre, que commogui la nostra percepció (Roger Martínez), en aquests moments tan durs, on trobarem el consol si no el podem viure junts? Rebem Nadal amb el cor pur (Andrea Nosàs). Aquests i altres versos són de les nadales premiades en el 31è Concurs del Consell Comarcal del Solsonès.

Premis nadales 2020

Llegiu-ne més...
 

IDOYA VÁZQUEZ I BAJONA PREMIADA PER LA UNIVERSITAT DE LLEIDA PEL SEU TREBALL DE RECERCA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El Jurat de la XVII edició dels Premis a Treballs de Recerca d'Estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau superior de la Universitat de Lleida ha concedit recentment una menció especial a Idoya Vázquez i Bajona pel seu treball de recerca titulat Propietats i aplicacions de les plantes medicinals.

Idoya

Llegiu-ne més...
 

XOCOLATADA SOLIDÀRIA PER A LA INVESTIGACIÓ DEL CÀNCER INFANTIL

Correu electrònic Imprimeix PDF

El proper divendres, 18 de desembre, ens sumem a les xocolatades solidàries que organitza l'Hospital Sant Joan de Déu, juntament amb altres entitats, per finançar projectes d'investigació sobre el càncer infantil.

Als punts de venda d'esmorzar (porxo i menjador) hi haurà coca i xocolata al preu de 2€, que es destinaran íntegrament a la campanya.

xocolatada cartell llarg

 


Pàgina 7 de 118

INFORMACIONS

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3484 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 64 visitants en línia