Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

AULA DELS SENTITS

Correu electrònic Imprimeix PDF

“Tot el nostre coneixement ens ve de les sensacions”, Leonardo da Vinci 

 Mira'l a Youtube

Des del Departament de Diversitat us volem presentar el nou espai “Aula dels Sentits”. Un espai on poder donar resposta a qualsevol alumne/a que ho necessiti amb visió d’oportunitat.

Llegiu-ne més...
 

PREINSCRIPCIÓ 2021-2022. ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Preinscripció 2021-2022

Educació secundària obligatòria (ESO)

Terminis

Des de 17.03.2021 fins al  24.03.2021

 

Aquest curs la preinscripció a l’ESO és telemàtica i no s’ha de presentar cap documentació al centre.

Si no disposeu de cap dispositiu electrònic amb connexió a internet podeu posar-vos en contacte amb el centre i us facilitarem la connexió.

Per poder utilitzar la sol·licitud electrònica, cal identificar-se amb un certificat digital, com per exemple el DNI electrònic, o el sistema alternatiu d'identificació idCAT Mòbil.

Si l'alumne/a té número identificador del registre d'alumnes de Catalunya (RALC) es recuperen les dades i no cal presentar documentació acreditativa d'identitat. (El número RALC us el facilitaran a l’escola de Primària)

Si no ha estat escolaritzat a Catalunya anteriorment, cal adjuntar a la sol·licitud la documentació identificativa corresponent: el llibre de família i el document d'identitat del pare, mare o tutor/a, i de l'alumne si en té, si no s'han pogut validar o si s'han identificat amb el passaport o el document d'identitat d'un país de la Unió Europea.

Si no és possible identificar-se electrònicament, aleshores cal utilitzar la sol·licitud en suport informàtic i adjuntar la documentació identificativa corresponent: el llibre de família i el document d'identitat de qui presenta la sol·licitud (el pare, la mare o el/la tutor/a). També cal presentar el document d'identitat de l'alumne/a si en té, si no s'ha pogut validar o s'ha identificat amb el passaport o el document d'identitat d'un país de la Unió Europea.

El tràmit de presentació de la sol·licitud electrònica o en suport informàtic s'acaba amb l'enviament del formulari, que es registrarà al registre electrònic de la Generalitat de Catalunya i no s'ha de presentar cap còpia al centre.

Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per persona, però s'hi poden indicar peticions d'admissió en diversos centres, sempre ordenats per ordre de preferència.

En aquest enllaç trobareu el pas a pas per fer la preinscripció

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/eso/preinscriute/sollicitud/

En aquest altre enllaç trobareu informació general sobre el procés de preinscripció per al proper curs 2021/2022

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/eso/inici/

Per qualsevol dubte o consulta podeu posar-vos en contacte amb la secretaria del centre als telèfons 973 48 10 79 o 973 48 09 85 de dilluns a divendres, de 8 del matí a 3 del migdia, i dimarts de 4 a 6 de la tarda. També presencialment en el mateix horari o bé per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 

CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA A L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Enguany, per vuitè any consecutiu, participarem en el 22è concurs de Fotografia Matemàtica que convoca l’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’estudi i l’aprenentatge de les Matemàtiques).

Cartell foto matemàtica

En la primera fase, els centres educatius hem de convocar un concurs dins l’àmbit intern, en el qual es premiaran les millors fotografies de cada categoria. Aquestes fotografies participaran en la segona fase del concurs d’àmbit català.

Instruccions de participació per a l’alumnat:

Llegiu-ne més...
 

EXPERIÈNCIA AL MUSEU DIOCESÀ

Correu electrònic Imprimeix PDF

La nostra experiència al Museu Diocesà de Solsona va ser molt bona i entretinguda, anar al museu és una manera divertida d’aprendre sobre els nostres orígens; de fet, vam aprendre moltes coses a través d’explicacions i activitats.

Llegiu-ne més...
 

VAGA FEMINISTA DEL 8 DE MARÇ

Correu electrònic Imprimeix PDF

El Sindicat d’Estudiants ha convocat per dilluns dia 8 de març de 2021 una vaga estudiantil feminista.

Davant d’aquesta convocatòria volem informar-vos que:

La majoria d’alumnat de primer curs del cicle formatiu de grau mitjà i tot l’alumnat del cicle formatiu de grau superior, s’adhereix a la vaga del dia 8 de març.

La resta d'alumnes del centre NO s'han adherit a la vaga

Per a qualsevol tipus de dubte o consulta, podeu posar-vos en contacte amb el centre.

 

CRÒNICA D'UNA ENTREVISTA DE FEINA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat dia 8 de març, l’alumnat del PDC vam anar a fer un joc de rol d’una entrevista de feina al Consell Comarcal. 

FOTO ENTREVISTA PDC

L’activitat formava part del projecte “Emprendre per aprendre”, que hem realitzat durant el segon trimestre en les matèries de Català i Castellà, on hem treballat diferents aspectes del nostre futur professional com les habilitats i preferències professionals, ser emprenedors i emprenedores i també hem  escrit el nostre currículum i la carta de presentació. 

Llegiu-ne més...
 

EL REPTE DE VIURE EN SOLITUD

Correu electrònic Imprimeix PDF

Com es viu sense connexions tecnològiques? Com podem afrontar la solitud?

PicsArt 03-15-09.13.50

Llegiu-ne més...
 

LES DONES HI SOM I SEMPRE HI HEM ESTAT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Durant el mes de març trobareu, en botigues de Solsona i Sant Llorenç, cartells protagonitzats per dones que han destacat en diferents àmbits. Es tracta d'una activitat impulsada pel grup de treball El Solsonès coeduca en la qual hem participat tots els centres educatius del Solsonès. Els codis QR us portaran a les activitats de l'alumnat.

Les dones hi somSi voleu compartir les vostres fotos descobrint els cartells, podeu fer servir les etiquetes #LesDonesHiSomSolsones, #SolsonesCoeduca i @gtcoedusolsones a les xarxes socials.


 

EL CFGS EDUCACIÓ INFANTIL EN MODALITAT DUAL

Correu electrònic Imprimeix PDF

CFGS Educació Infantil

A l'Institut oferim el CFGS Educació infantil en modalitat dual. En FP DUAL l'alumnat combina la formació en el centre educatiu i l'activitat en l'empresa. Us ho expliquem en aquest vídeo que mostra l'experiència de la Sara, alumna amb contracte beca a la Llar d'infants Petits Gegants.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 6 de 119

INFORMACIONS

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3447 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 39 visitants en línia