Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

JORNADA DE PORTES OBERTES A L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

El dimarts 28 de febrer a la tarda, a l’Institut vam tenir el plaer de rebre la visita d’alumnes, pares d’alumnes i professors de diferents escoles del Solsonès: ens van visitar de Setelsis, d’El Vinyet i de la ZER. 


Ací teniu un enllaç a imatges de la jornada!


El motiu d’aquesta Jornada de Portes Obertes fou que l’alumnat de primària del Solsonès i els seus pares coneguessin i es familiaritzessin amb l’institut que, en molts casos, serà on cursaran els seus estudis de secundària.

1a

Llegiu-ne més...
 

INFORMACIÓ CONVOCATÒRIA VAGA 8 DE MARÇ

Correu electrònic Imprimeix PDF

Solsona, 7 de març de 2023

 

Us informem que les organitzacions sindicals COS, I-CSC, IAC i CGT han comunicat una convocatòria de vaga general pel dia 8 de març de 2023.

 

Davant la possibilitat que personal del centre s’adhereixi a aquesta convocatòria. Us informem que aquest fet podria tenir alguna incidència en el desenvolupament normal de les classes.

 

Pel que fa a l’alumnat del nostre centre, s’han adherit a la convocatòria de vaga :

Col·lectivament els cursos de:

1r i 2n CFGM i 2n CFGS

 

A títol individual, alumnat dels cursos de:

4 ESO i del Cicle formatiu de grau bàsic.

Quan el nombre d´alumnes que fa vaga supera el 70% de la classe (Col·lectivament) no es pot avançar matèria ni fer activitats avaluatives.

Si no es supera aquest percentatge (a títol individual), sí que es pot avançar matèria i fer activitats avaluatives.

Per a qualsevol tipus de dubte o consulta, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

 

 

 

 

PORTES OBERTES ESTUDIS POSTOBLIGATORIS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Enllaç al formulari per inscriure's a les Portes obertes de Cicles Formatius AQUÍ

L'inici de totes les portes obertes presencials serà el 14 de març, a les 16:00 h a la biblioteca. Primer hi haurà una xerrada de l'Equip directiu i després s'anirà a les aules. Acabarem amb un berenar.

Portes obertes postobligatoris 1

Llegiu-ne més...
 

PORTES OBERTES

Correu electrònic Imprimeix PDF

PORTES OBERTES

 

MITJONS? PIRATES? VES A SABER!

Correu electrònic Imprimeix PDF

Divendres passat, 10 de febrer, les alumnes del CFGS d’Educació infantil van representar el conte “El paradís dels mitjons perduts” a la Carral, en el marc Jornades literàries de la ZER del Solsonès.

Els pirates guanyen la prova d estirar la corda 1

El Pep, la Daniela i els pirates fan la prova d'estirar la corda.

Més fotos AQUÍ

Llegiu-ne més...
 

LES OLIMPÍADES LINGÜÍSTIQUES DE 2n D'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

L’1 de març vam tenir al nostre institut la Jornada de les Olimpiades Lingüístiques d’aquest curs, organitzada per l’alumnat de segon d’ESO i pel professorat de llengües d’aquest nivell a secundària.

57r

Llegiu-ne més...
 

PREINSCRIPCIÓ ESO. CURS 2023-2024

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Preinscripció 2023-2024

 

Educació secundària obligatòria (ESO)

 

 

Terminis

Del 8 al 20 de març de 2023 (a partir de les 9 hores)

La preinscripció a l’ESO és telemàtica i no s’ha de presentar cap documentació al centre.

 

Si no disposeu de cap dispositiu electrònic amb connexió a internet podeu posar-vos en contacte amb el centre i us facilitarem la connexió.

Per poder utilitzar la sol·licitud electrònica, cal identificar-se amb un certificat digital, com per exemple el DNI electrònic, o el sistema alternatiu d'identificació idCAT Mòbil.

Si l'alumne/a té número identificador del registre d'alumnes de Catalunya (RALC) es recuperen les dades i no cal presentar documentació acreditativa d'identitat. (El número RALC us el facilitaran a l’escola de Primària)

Si no ha estat escolaritzat a Catalunya anteriorment, cal adjuntar a la sol·licitud la documentació identificativa corresponent: el llibre de família i el document d'identitat del pare, mare o tutor/a, i de l'alumne si en té, si no s'han pogut validar o si s'han identificat amb el passaport o el document d'identitat d'un país de la Unió Europea.

Si no és possible identificar-se electrònicament, aleshores cal utilitzar la sol·licitud en suport informàtic i adjuntar la documentació identificativa corresponent: el llibre de família i el document d'identitat de qui presenta la sol·licitud (el pare, la mare o el/la tutor/a). També cal presentar el document d'identitat de l'alumne/a si en té, si no s'ha pogut validar o s'ha identificat amb el passaport o el document d'identitat d'un país de la Unió Europea.

El tràmit de presentació de la sol·licitud electrònica o en suport informàtic s'acaba amb l'enviament del formulari, que es registrarà al registre electrònic de la Generalitat de Catalunya i no s'ha de presentar cap còpia al centre.

Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per persona, però s'hi poden indicar peticions d'admissió en diversos centres, sempre ordenats per ordre de preferència.

En aquest enllaç trobareu el pas a pas per fer la preinscripció

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/eso/preinscriute/sollicitud/

En aquest altre enllaç trobareu informació general sobre el procés de preinscripció per al proper curs 2023/2024

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/eso/inici/

Per qualsevol dubte o consulta podeu posar-vos en contacte amb la secretaria del centre als telèfons 973 48 10 79 o 973 48 09 85 de dilluns a divendres, de 8 del matí a 3 del migdia, i dimarts de 4 a 6 de la tarda. També presencialment en el mateix horari o bé per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la "> Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 

Exposició dels treballs de recerca de l'Alba Feixas, de la Laia Pisa i de la Maria Algué

Correu electrònic Imprimeix PDF

El dijous 9 de febrer al Casal Cívic Xavier Jounou tres alumnes de segon de batxillerat l’institut feren la presentació dels seus treballs de recerca.

11

Llegiu-ne més...
 

Xerrada d’Anna Cabeza, l’autora de Sempre amb texans

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat dilluns dia 13 de febrer del 2023, els alumnes de 2n d'ESO van poder gaudir de la visita de l'autora d'un dels seus llibres de lectura obligatòria, concretament el llibre titulat Sempre amb texans.

1

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 5 de 135

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3525 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 47 visitants en línia