Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

CONVOCATÒRIA BEQUES PER A ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS. CURS 2022/2023

Correu electrònic Imprimeix PDF

Convocatòria beques per a ensenyaments universitaris curs 2022-2023

FORMULARI DE SOL·LICITUD

A qui va dirigit:

Persones que vulguin cursar estudis universitaris oficials de grau i/o de màster universitari en una universitat de Catalunya o a la UOC.

Terminis:

La sol·licitud s'ha de presentar del 30 de març al 12 de maig de 2022.

Has de sol·licitar la beca dins d'aquest termini, encara que no sàpigues què estudiaràs o, fins i tot, encara que no sàpigues si estudiaràs o no. Posa els estudis que consideris més probables i cap al setembre podràs modificar-los, si cal.

 

Qui pot optar a la beca i quins ajuts contempla?

Per poder beneficiar-se d’aquestes beques cal complir els requisits que es fixen a la convocatòria: Requisits generals, acadèmics i econòmics (de renda i de patrimoni).

La beca de caràcter general consisteix en la suma de les diferents beques/quanties que es poden atorgar en funció de la renda i del patrimoni familiar i dels requisits acadèmics que es compleixin.

L'ajut mínim és la beca de matrícula. A partir d’aquí es poden anar sumant altres quanties, que s’atorguen directament. No cal demanar específicament quines beques/quanties es vol.

La relació completa de beques i quanties és la següent:

  • Beca de matrícula: exempció del preu públic dels serveis acadèmics dels crèdits matriculats per primera vegada i d'acord amb les condicions que estableix la convocatòria.
  • Quantia variable: pot ser la mínima de 60 € o la variable per un càlcul on hi ha tres factors implicats: renda familiar, nota mitjana dels estudis que curseu i el pressupost que tingui el Ministeri per a repartir.
  • Quantia fixa lligada a la renda: 1.700 €
  • Quantia fixa lligada a la residència: 1.600 €
  • Quantia fixa lligada a l’excel·lència en el rendiment acadèmic: entre 50 i 125 €
  • Ajuts per insularitat (només per a estudiants/es de les Illes Balears, les Illes Canàries, Ceuta o Melilla)

Més informació: Beques per a ensenyaments postobligatoris

FORMULARI DE SOL·LICITUD

 

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PER A ENSENYAMENTS POSTOBLIGATORIS NO UNIVERSITARIS, CURS 2022-2023

Correu electrònic Imprimeix PDF
Llegiu-ne més...
 

Preinscripció 2022-2023 BATXIBAC

Correu electrònic Imprimeix PDF

Preinscripció 2022-2023

 

BATXIBAC

 Terminis

Del 28 de març a l’1 d’abril de 2022

Sol·licitud de preinscripció de BATXIBAC – Curs 2022-2023

Per cursar la doble titulació cal acreditar com a mínim un nivell B1 de francès del marc europeu comú de referència per a les llengües; l’acreditació es pot fer mitjançant el diploma B1 del DELF scolaire, el diploma B1 del DELF junior, el certificat de nivell intermedi de les EOI o superant una prova de nivell en llengua francesa.

Llocs vacants ——>> 1r Batxibac: 10 places 

El programa batxibac, impartit en els centres específicament autoritzats pel Departament d’Educació, permet a l’alumnat cursar un currículum mixt que suposa fer un terç de l’horari lectiu del batxillerat en llengua francesa i cursar les matèries Llengua i literatura franceses i Història de França.
Per accedir al batxibac l’alumnat ha de demostrar un nivell bàsic de francès, equivalent al B1 del Marc Europeu de Referència per a les Llengües.
L’alumnat que cursi el currículum mixt, a més d’obtenir el títol de batxiller si supera totes les matèries cursades, obtindrà també el diploma de baccalauréat si supera una prova externa que es desenvolupa íntegrament en francès.

Per qualsevol dubte o consulta podeu posar-vos en contacte amb la secretaria del centre als telèfons 973 48 10 79 o 973 48 09 85 de dilluns a divendres, de 8 del matí a 3 del migdia, i dimarts de 4 a 6 de la tarda. També presencialment en el mateix horari o bé per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la "> Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 

PORTES OBERTES DE CICLES FORMATIUS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Us podeu inscriure a través de l'enllaç

Cartell Portes Obertes 2022

 

CANGUR 2022, EL GOIG DE FER MATEMÀTIQUES

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Un any més, i ja en són 24, alumnes de l’Institut Francesc Ribalta participen a la prova Cangur.

Llegiu-ne més...
 

PORTES OBERTES DE BATXILLERAT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Portes obertes batxillerat JPG

 

CONVOCATÒRIA DE VAGA 29 I 30 DE MARÇ DE 2022

Correu electrònic Imprimeix PDF

Solsona, 28 de març de 2022

 

Us informem que diferents organitzacions sindicals han comunicat jornades de vaga en l’àmbit del Departament d'Educació per als propers dies  29 i 30 de març de 2022. 

Hi ha professorat del nostre centre que s’han adherit a aquesta convocatòria. Aquest fet comportarà  alguna incidència en el desenvolupament normal de les classes.

L’alumnat, en les hores de classe que no hi hagi professor/a, romandrà al centre i serà atès pel professorat que no secundi la vaga i pels serveis mínims que ha decretat el Departament de Treball i Empresa.

 El transport escolar, el menjador escolar i les activitats extraescolars funcionaran amb normalitat.

També informar-vos que l'alumnat dels grups classe 1r i 2n de CFGM, 1r i 2n del CFGS i 1r BTX A i 1r BTX B  s'han adherit a la vaga.

 Per a qualsevol tipus de dubte o consulta, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

 Ben cordialment

 

L’equip directiu

 

ESTIMULADORES XERRADES DE JORDI SANTASUSAGNA

Correu electrònic Imprimeix PDF

IMG-20220321-WA0004 2redIMG-20220321-WA0005 1

 

Dilluns 21 de març, l'autor de La lluna de Praga, en Jordi Santasusagna va parlar amb l'alumnat de 4t d'ESO en dues xerrades ben amenes i disteses.

Recentment ha estat premiat per la seva novel·la Porcs, novel·la negra rural, i des de ja fa uns quants anys té èxit entre els adolescents amb La lluna de Praga, la història d'una noia que aprofita el viatge de final de curs per a descobrir el seu origen familiar.

Manresa-Praga, 4t d'ESO, relacions interessades de parella, difícil convivència entre pares i fills, política d'aparador i corrupta, nens robats, venda de nadons... són alguns dels ingredients de la novel·la que ha captivat l'alumnat que s'ha llegit aquesta obra literària. També la biografia del cardoní Jordi Santasusagna va desvetllar l'interès de l'alumnat, tant dels qui no estan predisposats a llegir com dels qui en són addictes. Una de les frases que va impactar més és que "a la vida cal escollir el que es faria sense cobrar".

Llegiu-ne més...
 

SORTIDA CULTURAL AL SALÓ DE L’ENSENYAMENT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Tota la colla

El passat dia 16 de març l’alumnat de 2n de batxillerat de l’Institut Francesc Ribalta vam fer una sortida cultural a Barcelona.

 

Durant el matí vam visitar el Saló de l’Ensenyament 2022, el qual va recuperar la presència dels visitants després de l’aturada de dos anys per culpa de la covid.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 5 de 127

INFORMACIONS

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3425 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 60 visitants en línia