Institut Francesc Ribalta

 • Augmenta la mida de la font
 • Mida de la font per defecte
 • Disminueix la mida de la font

ALUMNES DE 4t D’ESO DEL FRANCESC RIBALTA PARTICIPEN EN EL MERCAT DE TECNOLOGIA DE LA UdL

Correu electrònic Imprimeix PDF

notícia 4t 

En la matèria de Tecnologia de 4t d’ESO participem en el programa IMPULSEM LA ROBÒTICA, TECNOLOGIES CREATIVES A L’AULA. Per aquesta raó, el divendres 13 de maig, una representació d’alumnes vam assistir al Mercat de Tecnologia de Lleida. Enguany, pels entrebancs derivats de la covid-19, el format era diferent d’edicions anteriors i ens van convocar a l’Auditori de la Universitat de Lleida. L’exposició dels treballs va ser des de l’escenari, les famílies ens van poder seguir des de casa per la transmissió en directe en streaming per Youtube.

Llegiu-ne més...
 

JÚLIA BIN MELSIÓ I LAIA PISA, FINALISTES DEL CONCURS AMIC-FICCIONS 2022

Correu electrònic Imprimeix PDF

Júlia Melsió i Laia Pisaweb

Dijous 26 de maig, al CaixaForum de Barcelona, hi hagué el lliurament de premis de les narracions del concurs literari AMIC-Ficcions 2022. De 284 centres educatius diferents, la Júlia Bin Melsió Rufete i la Laia Pisa Fornell van ser escollides com a finalistes de 4.493 alumnes d’entre 14 i 18 anys.

Llegiu-ne més...
 

9a EDICIÓ DEL CONCURS FOTOGRAFIA MATEMÀTICA DE L’INSTITUT FRANCESC RIBALTA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Concentrificació 1Posem llum a la fracció 1La unió de dues rectes en punts infinits1

En aquesta ja novena edició en la qual es convoca aquest concurs a l’Institut Francesc Ribalta, hi ha hagut 63 fotografies presentades. Les fotografies premiades de cadascun dels nivells han estat:

Llegiu-ne més...
 

Convocatòria ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu

Correu electrònic Imprimeix PDF

Convocatòria ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu.

Curs 2022/2023

Ajuts individualitzats convocats pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2022_2023:

Formulari de sol·licitud

Requisits generals

Alumnes que presenten necessitats educatives especials derivades de discapacitat o trastorn greu de conducta o trastorn de la comunicació i el llenguatge o trastorn de l'espectre autista:

 1. Presentar necessitat específica de suport educatiu derivada de discapacitat o trastorn greu de conducta o trastorn de la comunicació i el llenguatge o trastorn de l'espectre autista, sempre que aquesta necessitat hagi estat acreditada mitjançant la documentació indicada (vegeu l'apartat documentació). Tenir complerts 2 anys d'edat a 31 de desembre de 2021.
 2. Excepcionalment, es podran concedir ajudes a alumnes menors de dos anys sempre que els equips corresponents certifiquin la necessitat d'escolarització primerenca per raó de les característiques de la discapacitat.
 3. Estar escolaritzat en centre específic, en unitat d'educació especial de centre ordinari o en centre ordinari que escolaritzi alumnes que presenten necessitats educatives especials, que hagin estat creats o autoritzats definitivament com a tals per l'administració educativa competent, en la data d'acabament del termini de presentació de sol·licituds.
 4. Estar cursant algun dels següents nivells educatius: educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior, ensenyaments artístics professionals, cicles formatius de grau bàsic, programes de formació per a la transició a la vida adulta.
 5. A més per obtenir el subsidi es requereix ser membre de família nombrosa de qualsevol categoria, d'acord amb la normativa vigent a 31 de desembre del 2021.

 

Alumnes amb necessitat específica de suport educatiu associat a altes capacitats intel·lectuals:

 1. Presentar necessitat específica de suport educatiu associada a alta capacitat intel·lectual sempre que aquesta necessitat hagi estat acreditada mitjançant la documentació indicada (vegeu l'apartat documentació).
 2. Tenir complerts 6 anys d'edat a 31 desembre 2022.
 3. Estar cursant algun dels següents nivells educatius: educació primària, educació secundària obligatòria, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior o ensenyaments artístics professionals.

 Requisits econòmics

Les ajudes podran ser sol·licitades pels alumnes dels quals la renda i patrimoni familiars el 2021 no hagin superat, de conformitat amb el que disposa el Reial Decret 154/2022, de 22 de febrer (BOE núm. 46, de 23.2.2022) pel qual s'estableixen els llindars de renda i patrimoni familiar i les quanties de les beques i ajudes a l'estudi per al curs 2022-2023, els llindars següents:

 • Famílies de dos membres: 19.444 €
 • Famílies de tres membres: 25.534 €
 • Famílies de quatre membres: 30.287 €
 • Famílies de cinc membres: 34.370 €
 • Famílies de sis membres: 38.313 €
 • Famílies de set membres: 42.041 €
 • Famílies de vuit membres: 45.744 €
 • A partir del vuitè membre s'afegiran 3.672 € per cada nou membre computable de la família.

Per als llindars indicatius de patrimoni familiar vegeu l'article 4.1 del capítol 2 de la convocatòria.

La presentació de la sol·licitud implica l'autorització a l'administració educativa a obtenir les dades necessàries per determinar la renda a través d'altres administracions públiques.

 Termini

 Termini per presentar la sol·licitud: del 19 de maig al 30 de setembre de 2022.

Formulari de sol·licitud

Més informació

 

ALUMNES FENT DE MESTRES D’ANGLÈS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Quatre alumnes al pati de Setelsisweb

Dimecres 11 de maig, setze alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'Institut van col·laborar a l'English Day que cada any organitza l'escola Setelsis. A la tarda, quatre alumnes de 4t d'ESO van dinamitzar l'activitat de Let's Dance amb una coreografia inèdita de la cançó Stay de Justin Bieber per a l'alumnat de la Comunitat de Mitjans i la Comunitat de Grans. Tot seguit, alumnat de 3r i 4t d'ESO va entrar a les aules de Primària i va coordinar els bingos de números i de vocabulari adaptat als diferents nivells.

Llegiu-ne més...
 

FESTA DE GRADUACIÓ DE L’ALUMNAT DE L’INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Alumnat de 2n de batxilleratweb

Alumnes i professors del cicle formatiu de grau superiorweb

Actuació dels de cicles de grau mitjàweb

Divendres passat, dia 20 de maig, l’Institut celebrà la Festa de Graduació de l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria i Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència), dels del 2n de batxillerat cientificotecnològic i de l’humanisticosocial, dels del Cicle Formatiu del Grau Superior d’Educació Infantil i dels del Programa de Formació Inicial d’Auxiliar de Vivers i Jardins. A 2/8 del vespre, la Sala Polivalent estava bastant plena de familiars, amics i professors dels qui finalitzen els seus estudis postobligatoris en aquest 2022.

Llegiu-ne més...
 

L’EXCEL·LÈNCIA EDUCATIVA EN TEMPS DE POSTPANDÈMIA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Directiva i jurat de la qualitatweb

           L’Institut Francesc Ribalta ha aconseguit superar, aquest passat 24 de maig, el contrast e2cat d’Excel·lència Educativa +300, un reconeixement aconseguit gràcies al treball de la Comunitat Educativa del centre i del suport de les Xarxes Educatives del PQiMC.

Llegiu-ne més...
 

A ITÀLIA, D'ERASMUS + D'ESCOLA INCLUSIVA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Sense títol

Aquesta setmana del 16 al 20 de maig de 2022, un equip de professionals del món de l’educació de centres de primària i secundària participem en el programa d’Erasmus + d’escola inclusiva a Itàlia a la regió autònoma de Trentino (Tirol del Sud). Com a representants de l’Institut Francesc Ribalta de Solsona hi som la M. Àngels Mangas, com a membre de l’equip impulsor del projecte, i la Gina Codinachs, com a FEI (Formadora d’Educació Inclusiva) de la Catalunya Central. De l’escola Antònia Simó i Arnó d’Almacelles hi participen la Judit Rodríguez i la Patrícia Elvira com a FEI del ST de Lleida. Del Baix Llobregat hi ha la Marta del Santo i la Marta Llinàs és de l’escola Abat Oliba de Cornellà de Llobregat. I finalment, compartim l’experiència amb les tècniques de la Subdirecció General d’Educació Inclusiva de Serveis Centrals del Departament d’Educació, la Prudens Martínez i la Lourdes Caseny.

Llegiu-ne més...
 

FESTA DE GRADUACIÓ 2022

Correu electrònic Imprimeix PDF

IMG 20220519 190951 841

 


Pàgina 3 de 127

INFORMACIONS

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3476 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 30 visitants en línia