Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

XERRADA PER ALS ALUMNES DE BATXILLERAT SOBRE EL PLA BOLONYA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Divendres passat, dia 27 de febrer, els alumnes de batxillerat de l’IES “Francesc Ribalta” van participar a una sessió informativa sobre l’espai únic europeu o procés de Bolonya.

           

Llegiu-ne més...
 

AVUI DESFILADA DE MODA DELS ALUMNES DE 4T D’ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de 4t d’ESO han organitzat, per avui a les 9 del vespre, una desfilada de moda al Teatre Comarcal. Gran nombre de botigues de Solsona col·laboren amb aquesta activitat,

Llegiu-ne més...
 

ELS ALUMNES D’ECONOMIA DE 1r BAT CONEIXEM UNA EMPRESA AMB RESPONSABILITAT SOCIAL

Correu electrònic Imprimeix PDF

 El dia 12 de febrer, els alumnes de 1r de batxillerat de l’IES “Francesc Ribalta” que cursem les assignatures d’Economia i Economia de l’Empresa vàrem assistir a una xerrada a Manresa, a la FUB, a càrrec del Sr. Cristóbal Colón,  fundador de la cooperativa “La Fageda”.  

Llegiu-ne més...
 

ELS ALUMNES DE 2N DE BATX. ASSISTEIXEN A UNA XERRADA DE LA UPF I A LES JOU

Correu electrònic Imprimeix PDF

La preinscripció universitària i als diferents cicles formatius de grau superior encara queda una mica lluny, però durant el segon trimestre, convé anar coneixent les diferents opcions que ofereix el sistema educatiu superior a Catalunya. És per aquest motiu que aquesta setmana a l’IES han començat les activitats d’orientació per part de diferents especialistes, a més de les que es van duent a terme en les hores de tutoria.

Llegiu-ne més...
 

EXPOSICIÓ: Disseny i construcció d’un bric

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de 2n d’ESO a l’assignatura de Tecnologia han d’estudiar els envasos i la normativa d’etiquetatge dels productes alimentaris. Per treballar aquest tema, que pot resultar una mica feixuc, ho han fet a través d’un projecte força creatiu que ha consistit en dissenyar i construir un bric.  El resultat són quasi 70 unitats variades i originals, de les quals trobareu una mostra a la biblioteca, que podrien servir per a comercialitzar qualsevol tipus de producte, això sí, del Solsonès “per fer país”.

 

ÈXIT DE LA DESFILADA DE MODA ORGANITZADA PELS ALUMNES DE 4t

Correu electrònic Imprimeix PDF

Divendres passat, dia 27 de febrer, va tenir lloc la desfilada de models i complements que els alumnes de 4t d’ESO van organitzar en col·laboració amb algunes de les botigues de Solsona. 

                   
Llegiu-ne més...
 

ELS ALUMNES D’EDUCACIÓ INFANTIL VISITEN LA BIBLIOTECA DE TERRASSA I L’AULA HOSPITALÀRIA DE SABADELL

Correu electrònic Imprimeix PDF
Dimarts dia 17, els alumnes que estan cursant el CFGS d’Educació Infantil varen poder conèixer de primera mà l’escola Hospitalària de l’Hospital del Parc Taulí de Sabadell.
Llegiu-ne més...
 

TALLER DE CONTES I DE MASSATGE PER ALS ALUMNES D’EDUCACIÓ INFANTIL

Correu electrònic Imprimeix PDF

fotoEl dijous dia 5 de febrer els alumnes de primer curs del cicle formatiu d’Educació Infantil de l’IES Francesc Ribalta van assistir a una sessió pràctica de la contacontes Roser Fons,  mestra i actual directora del CEIP Setelsis.

 

Llegiu-ne més...
 

ELS ALUMNES DE 1R DE BATXILLERAT VISITEN LA UAB I BARCELONA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat divendres dia 30 de gener, els alumnes de 1r de batxillerat de l’IES “Francesc Ribalta” vam fer una sortida cultural a Bellaterra i a Barcelona. A les 9 del matí, els alumnes del batxillerat científicotecnològic arribàvem a la Universitat Autònoma de Barcelona per  participar en un taller de física, molt didàctic, relacionat amb els xocs de cotxes i la seguretat viària. 

 

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 125 de 128

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3539 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 30 visitants en línia