Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

FIRA D’INTERCANVI DE LLIBRES DE TEXT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Des de fa anys, l’Institut treballa per aconseguir que la compra de llibres per al nou curs escolar sigui cada vegada menys feixuga. Al programa de reutilització de llibres de text, que fa tres anys que s’està duent a terme al nostre centre i que representa una gran ajuda per a les famílies, enguany hi afegim una nova iniciativa: la Fira d’intercanvi de llibres de text, que celebrarem el proper dimecres, dia 1 de juliol, de les 10 del matí fins la 1 del migdia, al pati de l’Institut. 

             
Llegiu-ne més...
 

ACTIVITATS DE FI DE CURS

Correu electrònic Imprimeix PDF

      

Un cop acabades les programacions escolars, es presenta una bona oportunitat per a realitzar en el marc educatiu del centre un seguit d'activitats no tan acadèmiques, però alhora molt valuoses per a la formació integral de l'alumnat. Així doncs, el dia 12 de juny, tots els alumnes del centre varen poder participar d'una engrescadora jornada ludicoesportiva.

Llegiu-ne més...
 

SORPRENENT EXPOSICIÓ DELS ALUMNES DE L’IES “FRANCESC RIBALTA”

Correu electrònic Imprimeix PDF

 L’alumnat de 4t d’ESO de l’especialitat de Visual i plàstica de l’IES “Francesc Ribalta” ha muntat  l’exposició “Art a l’IES”, en què participen diversos grups d’alumnes de diferents cursos de la mateixa matèria.

  
Llegiu-ne més...
 

EL NOSTRE PROJECTE “ENJOY SOLSONA AT EVERY MOMENT” SELECCIONAT PEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ

Correu electrònic Imprimeix PDF

El dia 20 de maig,  el Departament d’Educació va fer pública la llista d’atorgament d’ajuts per a l’aprenentatge actiu d’idiomes. Un dels projectes seleccionats ha estat Enjoy Solsona at Every Moment!, elaborat pels alumnes de 2n d’ESO de l’IES Francesc Ribalta de Solsona. Gràcies als 12.800 euros d’aquest ajut, els setze alumnes participants faran una estada de quinze dies a Escòcia el proper setembre.

Llegiu-ne més...
 

UNA SETMANA D’APRENENTATGE I DE DIVERSIÓ: CRÈDITS DE SÍNTESI A 2n i 3r D’ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Durant la primera setmana de maig, els alumnes de 2n i de 3r d’ESO de l’IES “Francesc Ribalta” van realitzar el crèdit de síntesi. Els alumnes de 2n han treballat totes les matèries a través de Barcelona, visitant i estudiant els llocs més emblemàtics de la ciutat.  

     
Llegiu-ne més...
 

UN ANY MÉS, TOTS APROVATS. FELICITATS A TOTS!

Correu electrònic Imprimeix PDF
L’IES “Francesc Ribalta” torna a celebrar el nou èxit absolut dels seus alumnes en els resultats de les proves d’accés a la universitat. Després d’un 90% d’aprovats a 2n de batxillerat, 32 alumnes han realitzat la selectivitat a Manresa. Tots han aprovat, aconseguint una molt bona nota mitjana de 6,81, que és superior a la de Catalunya (6,16);  i un dels nostres alumnes ha obtingut una qualificació superior a 9.
Llegiu-ne més...
 

SOLSONA...FEM-LA NOSTRA!

Correu electrònic Imprimeix PDF

Durant la setmana del 6 al 13 de juny, els nois i noies de 1r d’ESO han hagut de demostrar, d’una manera molt pràctica, els coneixements adquirits durant el curs en totes les matèries: han realitzat  el seu treball de síntesi, el qual, com ja ve sent tradicional a l’IES per als alumnes de 1r, ha versat sobre la ciutat de Solsona

.          

            
Llegiu-ne més...
 

EL COLOR DEL DESACORD

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dimecres passat, dia 3 de juny, l’IES “Francesc Ribalta” es va vestir de color taronja per a mostrar el seu desacord amb la política educativa del Departament d’Educació, seguint així la convocatòria feta pels sindicats del sector.

Llegiu-ne més...
 

ARNAU BESORA I SOLÉ FINALISTA EN EL CONCURS D’ANGLÈS “THE FONIX”

Correu electrònic Imprimeix PDF

Enguany, l’IES Frncesc Ribalta ha participat en el 2n Concurs d’Anglès Interescolar a  Catalunya “The Fonix”. En la primera fase del concurs, la realitzada al centre, dels 70 alumnes que s’hi van presentar, en van sortir sis candidats, un de cada curs, des de 1r d’ESO fins a 2n de batxillerat.

 

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 122 de 128

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3505 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 31 visitants en línia