Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

CONEIXEM ELS NOMBRES... I EL PARLAMENT?

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

El passat dia 22 d’octubre tots els alumnes de 4t d’ESO vam anar a Barcelona a visitar CosmoCaixa i el Parlament.

Vam sortir de Solsona a les 8 en punt per arribar al moll de Barcelona a les 10.30. L’autocar ens va deixar a l’entrada del Cosmocaixa, allà ens van fer una interessant explicació sobre l’origen dels nombres (com comptaven a l’antiguitat i el perquè dels nombres que fem servir ara) i vam poder fer alguns experiments que ens demostraven tot el que ens explicava el nostre guia.

Llegiu-ne més...
 

Biblio-Teca

Correu electrònic Imprimeix PDF


Aquest mes d'octubre és el Mes Internacional de la Biblioteca Escolar i amb aquest motiu hem exposat una sèrie de llibres en què la biblioteca i els personatges bojos pels llibres són els protagonistes. 
Trobareu també informació interessant per a conéixer millor la organització de la biblioteca i ajudar-vos en les vostres cerques, físiques o virtuals.
A més, podreu trobar exposades les darreres novetats que ens han arribat i algunes de les obres d' Edgar Allan Poe, del qual, enguany, es celebra el bicentenari del seu naixement.   
I recordeu que tots els alumnes del centre podeu demanar en préstec els llibres exposats!

 

CATALANS A ESCÒCIA!

Correu electrònic Imprimeix PDF


escòcia1El passat dissabte 12 de setembre
els alumnes del projecte ORATOR de la SES de Sant Llorenc de Morunys i de l’IES Francesc Ribalta de Solsona vam matinar molt. Comencava el nostre viatge a Escocia! Us agradaria saber com és el nostre dia a dia aqui a Edinburgh? Cliqueu a l’enllac i podreu descobrir Escòcia amb nosaltres. Ah, també hi trobareu algunes fotos nostres.

 

Llegiu-ne més...
 

Beques per a l'alumnat amb bon rendiment escolar a l'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Qui ho pot demanar

Alumnes que hagin finalitzat l'ESO el curs 2008-2009 en un centre educatiu de Catalunya sostingut amb fons públics i hagin obtingut una qualificació mitjana de 8 o superior.

Llegiu-ne més...
 

BEQUES DE LLIBRES

Correu electrònic Imprimeix PDF

Ajuts per a l'adquisició de llibres de text i material didàctic complementari i informàtic per al curs 2009/2010.

Llegiu-ne més...
 

ESTÀS ENGANXAT A LES PANTALLES?

Correu electrònic Imprimeix PDF

En el projecte Educació per a la salut, hem treballat el gran tema de les “pantalles”, que tant criden l’atenció als nostres joves i que formarà part de diverses xerrades amb el nostre alumnat al llarg del curs.

Aquest dilluns 19 d’octubre l’alumnat de batxillerat ha pogut gaudir d’una xerrada sobre els mòbils, les consoles de joc i els xats, realitzada per tres formadors del PKaj (Pac ajuda al jove de Lleida), que ha estat molt propera i engrescadora.

Llegiu-ne més...
 

JA ELS TENIM AQUÍ!

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els 31 alumnes de la SES de Sant Llorenç de Morunys i de l’Institut Francesc Ribalta i les quatre professores acompanyants ja han arribat del viatge d’aprenentatge a Escòcia i ja s´han incorporat al ritme del treball escolar. Els hem demanat que ens expliquin les impressions, l’experiència viscuda... i aquí teniu algunes de les frases que ens han respost:

 

Llegiu-ne més...
 

JA SUPEREM ELS 500 ALUMNES

Correu electrònic Imprimeix PDF

ies09Aquest dilluns 14 de setembre ja han començat, com calia, les classes d’aquest nou curs 2009-2010. Enguany, el nostre centre IES Francesc Ribalta ja supera els 500 alumnes matriculats.

Aquest és un bon motiu per omplir de satisfacció totes les persones que treballem cada dia per tal que aquest centre tingui el seu punt de mira en l’avui i també amb vista al futur dels nostres estudiants.

Llegiu-ne més...
 

HORARIS DEL CURS 2009-10

Correu electrònic Imprimeix PDF

Us deixem un arxiu amb els horaris de cada grup, el podeu obrir amb qualsevol programa de full de càlcul. Ens veiem el dia 14.

Horaris del curs 2009-10

 


Pàgina 121 de 128

INFORMACIONS

Aquest centre participa en les accions finançades pel
Ministeri d'Educació i Formació Professional
i per la Unió Europea Next Generation EU.
logo next
info4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3571 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 49 visitants en línia