Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

SETMANA D’ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Correu electrònic Imprimeix PDF

La setmana vinent es duran a terme les votacions per a la renovació de càrrecs al Consell Escolar del nostre centre. Un cop finalitzat el període de presentació de candidatures, destaquem que hi ha hagut un nombre considerable de candidats en tots els sectors, fet que demostra la implicació creixent per part de tots en la dinàmica educativa del nostre Institut.

Llegiu-ne més...
 

REFLEXIONS SOBRE LA CONFERÈNCIA D’ASSUMPTA MONTELLÀ “LA MATERNITAT D’ELNA”

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Hem seguit amb molt d’interès l’explicació d’aquesta historiadora i n’extraiem el següent:

    “Els que vàrem assistir a la conferència, tots, estàvem atents ja que el que ens explicava l’Assumpta era impactant. Crec que més d’un va tenir ganes de plorar en sentir les barbaritats que van passar en aquell camp de refugiats”. (Vidal Ferrer)

 

Llegiu-ne més...
 

ELS DELEGATS DE CURS PARTICIPEN EN LA TROBADA DE GERRI DE LA SAL

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dimarts passat, dia 11 de novembre, els alumnes de l’IES “Francesc Ribalta” que aquest curs han estat elegits com a delegats de curs van participar en la 2ª trobada de delegats del Pirineu i Aran, celebrada a Gerri de la Sal.

Llegiu-ne més...
 

DE LA MODERNITAT DE LA CIÈNCIA I DE LA TÈCNICA AL RECOLLIMENT DEL MONESTIR

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de 2n d’ESO vam participar, el dijous dia 23, en una sortida educativa per a posar en pràctica els coneixements de ciències naturals, socials i tecnologia. Al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya de Terrassa vam fer dos tallers. 

 

Llegiu-ne més...
 

NOVES TÈCNIQUES INFORMÀTIQUES AL SERVEI D’UNA MILLOR COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES

Correu electrònic Imprimeix PDF

Avisar d’una reunió o de qualsevol altre esdeveniment mitjançant un SMS o a través de la pàgina web; treballar en xarxa des de casa amb els companys, amb el professor; presentar treballs ... Certament, la tecnologia ens brinda un seguit d’oportunitats que l’IES “Francesc Ribalta” vol aprofitar per  augmentar les relacions entre tota la comunitat educativa.

Llegiu-ne més...
 

EXPOSICIÓ DE LA PROFESSORA EULÀLIA CALZADA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Eulàlia Calzada i Balcells, titulada en Arts i Oficis a l’Escola Massana i llicenciada en Belles Arts, professora d’educació visual i plàstica del nostre Institut, va inaugurar  ahir dijous, dia 20 de novembre, a la Sala Cultural de l’Ajuntament de Solsona, l’exposició “Obra gràfica: calcografia i litografia”, sota el títol La nuesa del dibuix.

Llegiu-ne més...
 

Exposició: Disseny i construcció d'un mecanisme

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquests dies podreu trobar exposats a la biblioteca alguns dels mecanismes construïts el curs passat pels alumnes de 3r d'ESO. Es tracta d'un projecte de l'Àrea de Tecnologia anomenat "Disseny i construcció d'un mecanisme", que, enguany, realitzaran també els alumnes de 3r. Segur que us agradarà!

 

 

ELS ALUMNES DE 4t D’ESO DE L’IES VISITEM EL PARLAMENT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dijous passat, 6  de novembre, els alumnes de 4t ESO de l’IES Francesc Ribalta vam anar d’excursió a Barcelona. Al matí vam visitar el CosmoCaixa, on vam assistir a una conferència sobre la intel·ligència i també un itinerari sobre les diferents “famílies de nombres”.

 

Llegiu-ne més...
 

CERCS, 19 DE FEBRER DE 1890

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de 3r d’ESO de l’IES “Francesc Ribalta” es posen en la pell dels miners de fa dos segles.

 im

Sóc un nen de 14 anys. Treballo a la mina de carbó, en el torn de matí. Em llevo cada dia a les 5 per entrar a treballar a les 6. La mare marxa de casa per anar al riu a rentar, i diu que ja tenim l’esmorzar a taula.

 

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 118 de 119

INFORMACIONS

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3470 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 65 visitants en línia