Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

JORNADA DEL MEDI AMBIENT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Ensenyar a tenir cura del medi ambient és ensenyar a valorar la vida.

Divendres 26 de març d’abril, el dia abans d’iniciar la petita aturada lectiva de Setmana Santa, l’Institut va celebrar la seva jornada anual dedicada al coneixement i a la conscienciació ambiental.

Llegiu-ne més...
 

PORTES OBERTES A L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els dies 15 i 17 de març, el professorat de l’Institut oferí dues sessions de Portes Obertes a l’alumnat de 6è de primària de l’Escola Setelsis, dilluns, i de l’Escola El Vinyet i de la ZER (Zona Escolar Rural), dimecres, així com als pares i les mares que, prèviament, s’hi havien inscrit. 

portes obertes 2

En diferents grups, a 1/4 de 4 l’equip directiu explicà diverses qüestions importants referents al funcionament del centre. A les 4 h, acompanyats de professors, l’alumnat de 6è de primàriava seguir un itinerari de tallers de diverses matèries. N’hi havia de biologia, geologia, matemàtiques (matemàgia), llengües, expressió artística, socials, física i química.

Llegiu-ne més...
 

AULA DELS SENTITS

Correu electrònic Imprimeix PDF

“Tot el nostre coneixement ens ve de les sensacions”, Leonardo da Vinci 

 Mira'l a Youtube

Des del Departament de Diversitat us volem presentar el nou espai “Aula dels Sentits”. Un espai on poder donar resposta a qualsevol alumne/a que ho necessiti amb visió d’oportunitat.

Llegiu-ne més...
 

PREINSCRIPCIÓ 2021-2022. ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Preinscripció 2021-2022

Educació secundària obligatòria (ESO)

Terminis

Des de 17.03.2021 fins al  24.03.2021

 

Aquest curs la preinscripció a l’ESO és telemàtica i no s’ha de presentar cap documentació al centre.

Si no disposeu de cap dispositiu electrònic amb connexió a internet podeu posar-vos en contacte amb el centre i us facilitarem la connexió.

Per poder utilitzar la sol·licitud electrònica, cal identificar-se amb un certificat digital, com per exemple el DNI electrònic, o el sistema alternatiu d'identificació idCAT Mòbil.

Si l'alumne/a té número identificador del registre d'alumnes de Catalunya (RALC) es recuperen les dades i no cal presentar documentació acreditativa d'identitat. (El número RALC us el facilitaran a l’escola de Primària)

Si no ha estat escolaritzat a Catalunya anteriorment, cal adjuntar a la sol·licitud la documentació identificativa corresponent: el llibre de família i el document d'identitat del pare, mare o tutor/a, i de l'alumne si en té, si no s'han pogut validar o si s'han identificat amb el passaport o el document d'identitat d'un país de la Unió Europea.

Si no és possible identificar-se electrònicament, aleshores cal utilitzar la sol·licitud en suport informàtic i adjuntar la documentació identificativa corresponent: el llibre de família i el document d'identitat de qui presenta la sol·licitud (el pare, la mare o el/la tutor/a). També cal presentar el document d'identitat de l'alumne/a si en té, si no s'ha pogut validar o s'ha identificat amb el passaport o el document d'identitat d'un país de la Unió Europea.

El tràmit de presentació de la sol·licitud electrònica o en suport informàtic s'acaba amb l'enviament del formulari, que es registrarà al registre electrònic de la Generalitat de Catalunya i no s'ha de presentar cap còpia al centre.

Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per persona, però s'hi poden indicar peticions d'admissió en diversos centres, sempre ordenats per ordre de preferència.

En aquest enllaç trobareu el pas a pas per fer la preinscripció

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/eso/preinscriute/sollicitud/

En aquest altre enllaç trobareu informació general sobre el procés de preinscripció per al proper curs 2021/2022

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/eso/inici/

Per qualsevol dubte o consulta podeu posar-vos en contacte amb la secretaria del centre als telèfons 973 48 10 79 o 973 48 09 85 de dilluns a divendres, de 8 del matí a 3 del migdia, i dimarts de 4 a 6 de la tarda. També presencialment en el mateix horari o bé per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 

CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA A L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Enguany, per vuitè any consecutiu, participarem en el 22è concurs de Fotografia Matemàtica que convoca l’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’estudi i l’aprenentatge de les Matemàtiques).

Cartell foto matemàtica

En la primera fase, els centres educatius hem de convocar un concurs dins l’àmbit intern, en el qual es premiaran les millors fotografies de cada categoria. Aquestes fotografies participaran en la segona fase del concurs d’àmbit català.

Instruccions de participació per a l’alumnat:

Llegiu-ne més...
 

SOL·LICITUDS AL SERVEI DE RECONEIXEMENT ACADÈMIC

Correu electrònic Imprimeix PDF

El servei de reconeixement s'adreça a les persones amb experiència laboral o en activitats socials que vulguin un reconeixement acadèmic dels aprenentatges adquirits relacionats amb un determinat cicle formatiu.

LOGO RECONEIXEMENT  

Cliqueu la imatge per accedir al calendari i més informació

 

TEATRE A 1r D'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de 1r d'ESO van començar el projecte interdisciplinari de català i castellà de L’Anticlub la darrera setmana de març. La primera part va venir sota el guiatge de l’actriu professional Txell Morera, en què els alumnes van realitzar dinàmiques teatrals i una entrevista en profunditat per tal de conèixer la biografia de l’artista, així com també, consells per a produir la seva pròpia obra de teatre.

Captura

Més fotos aquí

Llegiu-ne més...
 

CRÒNICA D'UNA ENTREVISTA DE FEINA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat dia 8 de març, l’alumnat del PDC vam anar a fer un joc de rol d’una entrevista de feina al Consell Comarcal. 

FOTO ENTREVISTA PDC

L’activitat formava part del projecte “Emprendre per aprendre”, que hem realitzat durant el segon trimestre en les matèries de Català i Castellà, on hem treballat diferents aspectes del nostre futur professional com les habilitats i preferències professionals, ser emprenedors i emprenedores i també hem  escrit el nostre currículum i la carta de presentació. 

Llegiu-ne més...
 

EL REPTE DE VIURE EN SOLITUD

Correu electrònic Imprimeix PDF

Com es viu sense connexions tecnològiques? Com podem afrontar la solitud?

PicsArt 03-15-09.13.50

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 114

INFORMACIONS

Calendari de presencialitat de BATX, CICLES i PFI

calendari presencialitat

Recomanacions per a qui faci sessions telemàtiques

triptic telematic

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3435 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 102 visitants en línia