Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut FINAL DE CURS A L'INSTITUT

FINAL DE CURS A L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els dies 21 i 22 de juny, vam tancar el curs escolar amb la Jornada ludicoesportiva a les instal·lacions del Càmping el Solsonès i amb la festa de final de curs a la Sala Polivalent.

Dijous, la majoria vam fer esport desplaçant-nos fins al càmping caminant, corrent o amb la bicicleta. Cada grup va fer una ruta diferent, però tothom va gaudir dels paisatges i camins del voltant de Solsona. En arribar a les instal·lacions, compartírem un esmorzar i començaren els tornejos esportius i altres activitats: bitlles catalanes, frontó, tennis taula, circuit de bicicross, minigolf o piscina.

Divendres, a la Sala Polivalent, vam veure els vídeos amb els moments més importants de cada curs i es  van lliurar els certificats de participació al Premi Protagonista Jove i al Programa Xplore Health. També es van donar els premis al concurs de Videopoesía Romántica i el premi a la millor fotografia presentada al concurs Instagram del viatge a Itàlia.

També hi hagué un temps per a les actuacions de l’alumnat, el grup de Conjunt Orff de 1r d’ESO va interpretar “Imagine”. 3r d’ESO va cantar “El temporal”, de Buhos, amb l’acompanyament dels Πtls . Els i les alumnes de 4t d’ESO cantaren “Caminem lluny” de Doctor Prats i, tot seguit, les tutores i el tutor els van lliurar les orles i una foto de grup.

Entre les actuacions, un grup d’alumnes de 3r d’ESO ens va presentar un breu film de terror que havien gravat en diferents espais de l’institut i amb ells mateixos com a protagonistes.

En la recta final de l'acte, vam recollir les cadires perquè era el moment de ballar! Els Πtls ens van oferir un concert de cançons ben conegudes per acomiadar el curs.

Bon estiu a tothom i fins al proper curs!

Darrera actualització de dimarts, 26 de juny de 2018 22:55  

NOVETATS

3eso

2 eso

2 bat
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació