Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut PROJECTE CÈL·LULA BOT. 1r D'ESO

PROJECTE CÈL·LULA BOT. 1r D'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Text: alumnat de 1r d'ESO

Aquest és un projecte que vam realitzar a les assignatures d’experimentals i tecnologia. El vam fer durant gran part del segon trimestre i el començament del tercer trimestre. Treballàvem en grups de quatre o cinc persones.

L’objectiu del projecte era reparar, mitjançant un robot, alguns orgànuls cel·lulars que no funcionaven correctament i provocaven malalties en determinats éssers vius.

Per aconseguir el nostre objectiu cada grup va investigar les característiques d’un regne d’éssers vius i sobre l’estructura i funcionament de les seves cèl·lules. Cada classe va construir una maqueta, a escala, amb materials reciclables, d’una cèl·lula amb els orgànuls malmesos i les cobertes cel·lulars, la membrana i la paret cel·lular. Vam aprendre a programar un robot “Lego” amb instruccions precises per entrar dins la cèl·lula i reparar els orgànuls danyats.

Al final, tots els grups de treball vam fer una presentació oral del bloc del projecte on es recollien les activitats més importants que vam fer i el vídeo del recorregut que feia el robot dins la cèl·lula. El projecte va està molt bé, però es va fer llarg.

Això sí, ens ha agradat la metodologia que van aplicar per fer aquest projecte perquè vam aprendre moltes coses que normalment s’ensenyen amb teoria, però ho vam aprendre fent pràctiques, amb power points i molts més recursos educatius.

Darrera actualització de dilluns, 11 de juny de 2018 08:53  

NOVETATS

Per a la consulta de dates de preinscripció i matrícula aneu a l'apartat ESTUDIS de la pàgina web

Recuperacions i tasques opcionals d'estiu

BONES
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació