Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut PREMIS PER AL TREBALL DE RECERCA DE LA MARTA SOLÀ

PREMIS PER AL TREBALL DE RECERCA DE LA MARTA SOLÀ

Correu electrònic Imprimeix PDF

Marta Solà web

Dimecres passat, 23 de maig, tingué lloc el lliurament de la 17a edició dels Premis Ramon Llull a treballs de recerca de batxillerat, que la Universitat Ramon Llull convoca amb l’objectiu de fomentar l’esperit de recerca, despertar vocacions per a l’estudi i la investigació i incentivar la tasca educativa que es porta a terme als centres escolars.

L’alumna Marta Solà i Planas va guanyar el premi de la categoria d’Humanitats pel seu treball “Bastint Sant Miquel de Riner”. La Marta explica:

«L'objectiu final del treball era reconstruir la capella de Sant Miquel, de la qual s'havien descobert els fonaments durant unes obres de canalització d'aigua. Així doncs, la feina dels arqueòlegs i la recerca tant a l'Arxiu Diocesà de Solsona com a partir de testimonis orals van ser les meves fonts d'informació.”

D’altra banda, Empresaris per al Solsonès també va valorar magníficament el seu treball en el Concurs de treballs de recerca sobre el Solsonès, va lliurar-li el premi durant la Fira de Sant Isidre.

Ens alegrem molt per la Marta que hagi rebut aquests reconeixements pel seu excel·lent treball. Moltes felicitats!

Darrera actualització de divendres, 1 de juny de 2018 13:19  

NOVETATS

matrícula

RECP

RECO
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació