Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut FESTA DE GRADUACIÓ 2018

FESTA DE GRADUACIÓ 2018

Correu electrònic Imprimeix PDF

Un any més hem celebrat la festa de graduació de l’alumnat de batxillerat i de cicles formatius. Divendres passat, 18 de maig, alumnes, familiars i professorat vam omplir el Teatre Comarcal de Solsona per tal de compartir plegats aquest acte.

Text i fotos de grup a "llegir més"

Les alumnes Tània Bonillo  i Clara Bordetas van fer les presentacions i van anar conduint la vetllada, que va comptar amb parlaments dels tutors de cadascun dels cursos, així com dels representants dels alumnes. Vam gaudir de diferents actuacions de música i ball; els vídeos de fotografies ens van fer recordar i reviure els anys i les experiències viscudes a l’Institut.

Cap al final de l'acte, els estudiants van rebre les orles, un record del seu pas pel centre, i es van fer les fotos de grup. En acabar, la directora, Teresa Pijuan, va adreçar unes paraules als joves i a les seves famílies, a les quals va agrair la confiança que havien dipositat en l'Institut Francesc Ribalta per a la formació dels seus fills.

Finalment, tots els assistents van poder gaudir d’un piscolabis preparat pels alumnes de la UEC. Aquest va ser un espai per a compartir converses i gratitud entre alumnes, famílies i professorat.

La festa esdevingué una celebració de les vivències dels anys d’institut i un reconeixement  a l’esforç i a la dedicació de tots.

Enhorabona i molts d’èxits per al futur!

Batxillerat Medium

cfgm Medium

cfgs Medium

Darrera actualització de dijous, 24 de maig de 2018 12:23  

NOVETATS

sj

pasq

cicles
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació