Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut 12 ALUMNES DE L’INSTITUT S´HAN CLASSIFICAT ENTRE EL 6% MILLORS EN LA PROVA CANGUR

12 ALUMNES DE L’INSTITUT S´HAN CLASSIFICAT ENTRE EL 6% MILLORS EN LA PROVA CANGUR

Correu electrònic Imprimeix PDF

Des de l’Institut donem l’enhorabona a tots els 317 noies i nois del nostre centre que han participat en la Cangur 2018.

Lliurament premis Prova Cangur web

Premeu "llegir més" per veure els premiats i premiades per cursos.

La setmana passada es van conèixer els resultats de la vint-i-tresena edició de la prova Cangur, celebrada el dia 15 de març a Catalunya. Es va organitzar, també, en setanta-cinc països d’Europa, Àsia i Amèrica. Això fa que sigui ben viu el sentiment d’una comunitat que, com diuen els estatuts del Cangur, participa en una activitat científica multitudinària.

En l’edició d’enguany ha continuat l’augment de la participació a Catalunya; s’ha arribat a un màxim històric d’uns cent tretze mil inscrits entre primària, secundària, batxillerat i cicles.

Seguint amb la idea diferenciadora del Cangur català respecte al sistema d’organització d’altres països, l’alumnat dels diferents instituts es va agrupar en seus, repartides entre centres universitaris, centres cívics, entitats i instituts com és el cas del nostre. Pel que fa als centres de secundària, la participació també ha augmentat considerablement en els últims anys, de manera que enguany hi han participat 1177 centres de Catalunya, cosa que ha suposat un augment d’un 7% respecte a l’edició anterior.

Els alumnes de l’institut Francesc Ribalta que hi van participar van obtenir uns extraordinaris resultats en la classificació final: Adrià Sarri Oriola, Núria Navarro Casafont, Gerard Rodríguez Viladrich, Gina Florensa Carrera, Nil Vantolra Rodríguez, Carles Serena Serra, Núria Gilibets Fernández, Jordi Vilaseca Casafont, Daniel Círia Ferrer, Júlia Villaró Cañizal, Jordi Porredon Blàzquez i Ferran Algué Cases es van classificar dins del 6% de les puntuacions privilegiades que publica l’organització en el seu web.

D’aquests alumnes, cal remarcar, molt especialment, el 38è lloc de la Júlia Villaró Cañizal i el 52è del Jordi Porredon Blàzquez d’un total de 9500 participants de quart d’ESO; el 159è de l’Adrià Sarri Oriola i el 398è de la Núria Navarro Casafont d’un total de 22.714 participants de primer d’ESO i el 273è del Nil Vantolra Rodríguez d’un total de 20.526 participants de segon d’ESO,

La classificació final en l’àmbit intern del nostre centre ha estat la següent:

1r dESO Copy

Nivell 1r d’ESO

1r Ardrià Sarri Oriola

2n Núria Navarro Casafont

3r Gerard Rodríguez Viladrich

3r Gina Florensa Carrera


2n dESO Copy

Nivell 2n d’ESO

1r Nil Vantolra Rodríguez

2n Carles Serena Serra

3r Núria Gilibets Fernández

3r dESO Copy

Nivell 3r d’ESO

1r Jordi Vilaseca Casafon

2n Daniel Círia Ferrer

3r Isabel Barbero Ortigosa 

4t dESO Copy

Nivell 4t d’ESO

1r Júlia Villaró Cañizal

2n Jordi Porredon Blàzquez

3r Tina Levillain Miralles

Batxillerat 1r Copy

Nivell 1r batxillerat i cicles formatius

1r Ferran Algué Cases

2n Marc Barcons Planas

3r Judit Merino Moreno

Batxillerat 2n Copy

Nivell 2n batxillerat

1r Arnau Corbera Llaudet

2n Darío Rafael Romero Limones

3r Joaquim Castro Abal

Tots aquests alumnes han estat premiats durant l’acte del certamen literari de dilluns passat 23 d’abril, que va organitzar l’Institut a la Sala Polivalent de Solsona.

Des de l’Institut donem l’enhorabona a tots els 317 noies i nois del nostre centre que han participat en la Cangur 2018, perquè és una constatació de l’èxit de veure com una bona part del jovent es realitza personalment en activitats que els engresquen i, alhora, a través de l’esforç, els formen per al seu futur.

Darrera actualització de divendres, 27 d'abril de 2018 00:11  

NOVETATS

PicsArt 05-12-08.39.33

eNQUESTA 2

planes
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació