Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut ALUMNES DE L’INSTITUT PARTICIPEN EN LA IV OLIMPÍADA CLÀSSICA DE LA UAB

ALUMNES DE L’INSTITUT PARTICIPEN EN LA IV OLIMPÍADA CLÀSSICA DE LA UAB

Correu electrònic Imprimeix PDF

IV Olimpíada clàssica

Els alumnes de Llatí i Grec davant la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB

Dimecres passat, dia 18 d’ abril, cinc estudiants de 2n de batxillerat que cursen les matèries de Llatí i Grec a l’Institut van participar en la IV Olimpíada Clàssica, organitzada pels professors del grau de Ciències de l’Antiguitat de la UAB, en col·laboració amb l’ICE de la mateixa universitat. Aquesta Olimpíada té l’objectiu de fomentar l’estudi de la llengua i cultura clàssiques entre els joves, de premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica i d’establir un punt de contacte entre l’ensenyament postobligatori i la universitat.

L’Olimpíada tingué una durada de tres hores, per a aquells estudiants que s’hi van presentar en les dues matèries clàssiques, i es realitzà a la Facultat de Filosofia i Lletres de l’esmentada universitat.

Els alumnes van sortir contents de l’experiència i van valorar molt positivament el fet d’encarar-se a unes proves de característiques semblants a les de la propera selectivitat.

A continuació, i a la mateixa facultat, van poder visitar una interessant exposició sobre l’amor en l’antiga Roma, a través de la visió i l’obra d’autors tan importants com Ovidi o Horaci.

Darrera actualització de divendres, 27 d'abril de 2018 00:11  

NOVETATS

PicsArt 05-12-08.39.33

eNQUESTA 2

planes
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació