Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut IMPULSEM LA ROBÒTICA A 4t D'ESO

IMPULSEM LA ROBÒTICA A 4t D'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut que fan la matèria de Tecnologia poden fer-ho en anglès o en català, tots dos grups van anar a la 4a Fira de projectes Impulsem la Robòtica al Cosmocaixa. Tecnologies creatives a l’aula.


 

mostrant treball

Mostrant un dels treballs

grup robòtica

La fira es va celebrar el divendres 23 de febrer al CosmoCaixa. En total, vint-i-set alumnes de l'Institut van explicar els seus projectes i van poder veure els dels altres centres participants, que enguany han estat 200. Aquest intercanvi és sempre una experiència enriquidora, que tant l'alumnat com el professorat valorem molt positivament.

Alguns dels projectes presentats són: half piano, caixa forta, ventilador automàtic, mà simpàtica, smart light, passapàgines automàtic, playball, fastfood, joc de dits o una grua.

En participar a la fira, el professorat rep formació i suport en línia i els alumnes també tenen un entorn de treball, a través del qual poden tenir accés a activitats i projectes proposats, així com rebre suport sobre els dispositius físics del kit que completa el programa Arduino: diferents dispositius electrònics, sensors, actuadors, placa de control (Arduino) i un conjunt d’elements en fusta per a muntar els projectes.

A partir d'aquesta proposta, basada en el treball per projectes, l'alumnat aprèn d'una manera activa.

alguns treballs

Impressió 3D

En molts casos, les peces necessàries per a realitzar el projectes presentats a la fira van ser elaborades a la impressora 3D de l'Institut, amb la qual també s'han fet altres pràctiques com la de dissenyar i fabricar en tres dimensions objectes que tinguin diferents utilitats.

visió general

Darrera actualització de dijous, 12 d'abril de 2018 08:53  

NOVETATS

sj

pasq

cicles
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació